HCL.HR

Ipak stiže Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD

Renato Pedišić 20.08.2013.   •   1 komentara


Hoće pa neće, pa onda opet hoće pa neće i na kraju ipak hoće – Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate za Nintendo 3DS ipak dobiva HD izdanje za PS3 i Xbox 360.

Nakon što je rečeno kako Mercury Steam, proizvođač novijih Castlevania igara, HD verziju svojega Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate već ima spremnu, par dana kasnije izjavljeno je kako se s tom HD verzijom ništa ne planira. No, nakon nekog vremena i možebitnog pritiska izdavačke kuće Konami, HD verzija Ogledala Sudbine ugledat će svjetlo dana.

Za sad će se ovo HD izdanje pojaviti isključivo na PlayStationu 3 i Xboxu 360, a bit će distribuirano putem digitalnih servisa tih konzola počevši od 31. listopada. Izjavljeno je kako se razmatra i PC verzija igre, ali da PS Vita izdanje još uvijek nije u planu.

Inače, prethodnik ove igre, Castlevania: Lords of Shadow svoje će PC izdanje dobiti 27. ovoga mjeseca, a nastavak Castlevania: Lords of Shadow 2 bi se na tržištu za PC, Xbox 360 i PlayStation 3 trebao pojaviti tijekom mjeseca studenog tekuće godine.

Komentari (1)

  • afterlife

    20.08.2013 - 15:59

    dobra igra samo kratka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?