HCL.HR

Isplati se baciti oko na zimsku rasprodaju na Humble Storeu

Juraj Bevandić 18.01.2016.   •   5 komentara


Propustili ste kupiti neku igru na Steamovoj nedavnoj rasprodaji? Ne očajavajte, Humble Store je pripremio dva tjedna popusta i stvarno se isplati barem malo pronjuškati svaki dan.

humble-winter-sale

Tek što je završila godišnja zimska rasprodaja na Steamu, tijekom koje smo gotovo ritualno nadopunili našu zbirku igara, krenula su zimska sniženja i akcije na Humble Storeu. Jasno, vrijeme je da još malo podebljamo zbirku PC igara i stanjimo novčanik naslovima za koje nikad nećemo naći vremena. Ah, ignorirajte ovo zadnje, to samo najdepresivniji dan u godini priča iz mene. Naravno da ćemo naći vremena!

Rasprodaja na Humble Sotreu je krenula u petak, no ne treba žuriti jer traje dva tjedna.

Ipak, oni brzi i redoviti će biti nagrađeni jer uz popuste koji traju puna dva tjedna, svaki dan izlaze dnevne akcije. Na velikim popustima su i glavni hitovi poput The Witcher 3 za trideset dolara ili Rocket League za četrnaest. Previše je toga da bismo sad izdvajali, ali kužite princip – dobre igre po dobroj cijeni.

Posebno su zanimljivi paketi igara koje možete samo slagati poput trenutno dostupnog Daedalic Bundlea. Svaka njihova igra koju dodate paketu povećava popust na sve igre u tom istom paketu.

Moja je osobna preporuka da bacite oko i na ovotjedni Humble Weekly Bundle u kojem za svega pet dolara dobijete šest igara, među kojima je skriveni dragulj 2015. Her Story i jednostavno fenomenalni Roundabout, koje su obje jedne od meni dražih igara u zadnjih nekoliko godina.

Ako vam treba dodatna motivacija za peglanje kartica, sjetite se da postotak svake kupnje također ide u humanitarne svrhe pa ćete lako moguće osim sami sebi, još nekome uljepšati dan.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Matejio

    18.01.2016 - 22:07

    jel se moze kupovati preko paysafecard ?

  • KhorneFlake

    18.01.2016 - 23:00

    Uzeo bih Witcher 3, ali, nažalost, u pitanju je samo GoG ključ.

    • dr.jazz

      @KhorneFlake, 19.01.2016 - 20:01

      Witcher 3 steam key mozes dobit za 28 € na ebayu

  • Torque4

    19.01.2016 - 22:33

    Mozes i g2a.com nabavit witchera za 20ak eura

    • dr.jazz

      @Torque4, 20.01.2016 - 22:10

      Istina, GoG kljuc je oko 20 eura, steam blize 30

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?