HCL.HR

Ispričavamo se Gringo, ali Technomaticu se ne da zajebavati!

Igor Belan 13.11.2008.   •   6 komentara   •   HCL objave


Poučna priča, koliko i tužna.

Za neupućene, Gringo je jedan od forumaša našeg HCL foruma koji je prošle nedjelje proglašen drugoplasiranim natjecateljom u našem nedavnom HCL Nagradnome Kvizu. Tim uspjehom osigurao si je i nagradu za drugoplasiranog sponzoriranu od strane Technomatic game web shopa. Njegova nagrada trebala se sastojati od sveukupno pet jeftinih, budget igara iz Technomatica čija sveukupna vrijednost jedva prelazi cifru od 250 kn. Nažalost, dogovorili smo se da ćemo igre preuzeti od Technomatica po završetku nagradne igre, umjesto prije početka iste, što je dalo dovoljno vremena kriminalnom umu gospodina iz Technomatica da smisli svoj prljavi plan pun spletki i zavjere… Hmm, čini se da previše gledam onu izvrsnu emisiju Istraga sa Nove TV ( ovo je plaćen oglas ).

Šalu na stranu, desilo se to da su nam na kraju nagradne igre iz Technomatica uručene krive igre sa objašnjenjem da je do onih pravih, koje su morale biti spremljene sa strane, trenutno preteško doći te da se odgovornoj osobi iz Technomatica jednostavno “ne da vise sa tim zajebavati!” . Profesionalno.

Naš drugoplasirani kvizer Gringo odmah je dobio ispriku od naše strane sa objašnjenjem svega ovoga, a kako je naš Gringo jedan prilično gala kit sve je to razumio, okrenuo na šalu i odgovorio kako mu niti ne moramo poslati te trash igre koje su nam uručene. Potonje ćemo ipak napravit ovih dana, a Gringu još jednom zahvaljujemo na razumijevanju u ovoj neugodnoj situaciji.

Eh i s druge strane, da spomenemo i našeg glavnog pobjednika Shimmya koji je već jučer dobio svoju glavnu nagradu – Playstation 3 verziju Pro Evolution Soccera 2009 od našeg drugog, nešto ozbiljnijeg sponzora – Crash.hr Game Shopa. Još jednom svaka čast Shimmyu na pobjedi u kvizu i hvala Crash.hr game shopu na apsolutno korektnoj i poštenoj suradnji oko ove nagradne igre.

Inače zaista nemamo naviku raditi ovakve vijesti, i potrpili smo potiho još pokoju relativno sličnu stvar u prošlosti, ali ovaj put bilo je neobično zadovoljstvo napisati ovaj tekst. Možda zato jer zbog svega ovoga ne patimo baš direktno mi, već jedan od naših forumaša, a volimo se ponašati vrlo zaštitnički prema njima ( to su inače najbolji ljudi na svijetu i okupljaju se iza ovoga linka ). U svakom slučaju, nadamo se da je ova vijest bila poučna svim gamerima koji vole kupiti svoje igre.

Komentari (6)

  • Seengeer

    13.11.2008 - 21:29

    Technomatic :ave :ave :ave
    retardi ;(

  • Duksy

    13.11.2008 - 21:34

    jeben tekst uredniče =))))

  • mr_solidus

    13.11.2008 - 21:57

    bravo tehnomatik rofl ;D

  • Pi?kica

    14.11.2008 - 11:28

    Sad Gringu dajte poziciju dourednika i placu.

  • Del@

    14.11.2008 - 11:57

    roflmatic xD

  • HCLKorisnik

    15.11.2008 - 11:06

    Nemam ništa protiv xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?