HCL.HR

Isprobajte The Mighty Quest for Epic Loot kroz Open House događaj

Stjepan Fikter 29.08.2013.   •   1 komentara


Open House događaj koji traje od 27. kolovoza do 3. rujna omogućava svim zainteresiranima da isprobaju The Mighty Quest for Epic Loot i pri tome pokupe nagrade.

Ubisoft je pripremio treći Open House događaj koji omogućava igračima da bez beta ključa isprobaju njihov free-2-play hack’n’slash The Mighty Quest for Epic Loot. Svi koji su zainteresirani za malo besplatnog hack’n’slash gameplaya, mogu se putem službene web stranice prijaviti za igranje te ubijati različite protivnike sve do trećeg rujna kada ovaj događaj završava. Točnije, zatvaranje će biti u 21 sat po našem vremenu.

Ovaj Open House događaj nazvan je LOOT-O-THON zbog nagrada koje će igrači dobiti sakupljanjem zlatnika. Ako igrači zajednički prikupe milijardu zlatnika iz soba s blagom unutar dvoraca koje su kreirali igrači, Lord Marleybone (Glimmering Valley boss) bit će otključan za uporabu u idućoj nadogradnji koja dolazi u rujnu.

S početkom LOOT-O-THON-a, Ubisoft je pustio trailer za Mage lika koji se odaziva na ime The Earl of Evilosity, a možete ga pogledati ispod.

Komentari (1)

  • tiestolord

    30.08.2013 - 14:59

    bas cu probat, cini mi se ok igra za ubit vrijeme 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?