HCL.HR

Istraživačka avantura Sunset poziva na tihu revoluciju

ToxarE 03.05.2014.   •   1 komentara


Tvorci eksperimentalne horor avanture The Path najavili su novu igru obećavajuće tematike, a za projekt su angažirali i Austina Wintoryja – skladatelja glazbe za Journey i The Banner Sagu.

Prilično kriptičnom najavom belgijski developer Tale of Tales otkrio je kako radi na novom projektu – istraživačkoj avanturi iz prvog lica koja nosi jednostavan naziv Sunset. Igra je najavljena za PC, Mac te Linux platforme, a trebala bi izaći negdje tijekom 2015. godine.

Sunset je smješten u fikcionalnu tropsku republiku Anchuriu, gdje se u 1972. godini zbog problematične vlade i političkog konflikta sprema revolucija. No da bi do nje došlo, prvo mora uslijediti nasilan otpor opresivnom režimu, a potom i građanski rat.

Usred te atmosfere naći će se protagonistica Angela Burnes, kućna pomoćnica bogatog dobrotvora Gabriela Ortege koja će otkriti njegov dvostruki život. Neizbježno će se tu umiješati i romansa, a igrač će za Angelu morati odabrati hoće li biti borac za pravdu, ljubavnica, izdajnica ili prijatelj.

Developer najavljuje kako je srž igre priča o „tišini i intimnosti u ambijentu revolucije“, što svakako zvuči interesantno. Vjerujemo da će i glazba doprinijeti ostvarivanju te srži jer je za igru angažiran skladatelj soundtracka za Journey, Austin Wintory, čije melodije i dan danas pjevušimo u glavi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?