HCL.HR

Izašao novi update za Warframe

Filip Galeković 12.11.2016.   •   5 komentara


Besplatni Warframe dobio je devetnaesto veliko ažuriranje The War Within, koji između brojnih dodataka i poboljšanja također uključuje i novi veliki quest.

Warframe The War Within

Igrači Warframea već više od pola godine željno iščekuju nastavak priče koja je bila ustoličena sa osamnaestim updateom za ovaj popularni free-to-play naslov. Naime, ‘The Second Dream’ update je započeo punokrvnu singleplayer kampanju i time bitno produbio priču i svijet Warframea, a nakon što su igrači posvjedočili kvaliteti istog jasno je da je porasla potražanja za još sadržaja

The War Within tako produbljuje već postojeći, donekle linearni sustav misija i dodaje brojne nove cutscene i likove koji će igračima dati dodatni uvid u to što se zapravo događa u Sunčevom sustavu u dalekoj budućnosti, kao i nastaviti priču započetu prije gotovo godinu dana.

Naravno, osim samog questa uz koji ćete provesti otprilike dva sata, The War Within donosi raznorazna poboljšanja i popravke svakavih bugova kojih Warframe svakako ima, a tu će se naći i posve novi nasumce generirani modovi za starija, slabija oružja te reintegracija invazija i sortie misija kao ključnih elemenata Warframe univerzuma uz neke zanimljive nove mehanike.

Tako će, primjerice, u slučaju da militantni Grineer izvrše invaziju na neki sektor Sunčevog sustava te ga uz pomoć igrača preuzmu od Corpusa, oni početi ulagati resurse u svoj Fomorian projekt koji će nakon nekog vremena pokrenuti napad na središnje hub lokacije samih igrača te ih potencijalno i uništiti.

S druge strane, ako Corpus preuzmu teritorij, njihovi će napori biti uloženi u ponovno pokretanje Razorback bojnih strojeva, koji će također potencijalno predstavljati opasnost za lokalni sektor.

Sortie sekvence će sada biti dostupne tek nakon prelaženja The War Within serije misija te sadrže skraćen popis nagrada u odnosu na njihovu prijašnju iteraciju. Također, oružja koja su se prije mogla naći kao nagrade za uspješan Sortie će sada biti moguće dobiti igranjem invazija.

Naravno, The War Within update donosi nova oružja i oklope te novi tileset – carsku utvrdu Grineera na kojoj će se osim klasičnih Exterminate, Defense i sličnih modova igrati i Assault, gdje će igrači morati ispuniti više povezanih zadataka kako bi izvršili misiju.

Posebice je važno istaknuti i da je Warframe dobio malu preradu osvjetljenja i neke druge grafičke preinake koje je sve moguće poisključivati u slučaju da igrate na krumpiru od računala. Donekle je netipično što je update stigao bez novog Warframea, ali developeri do kraja godine planiraju ubaciti tri potpuno nove bojne jedinice Infested i Bard frejmova te Valkyr Prime.

Planirate li se vi upustiti u igranje ovog F2P naslova ili vas Warframe još uvijek ne impresionira?

Komentari (5)

  • Azumath

    12.11.2016 - 20:59

    Nisan bas pravija sve promjene, ali War Within mi je fenomenalan.

  • Azumath

    12.11.2016 - 21:02

    Takoden, Valkyr Prime se ceka. I drago mi je da su poceli aktivnije raditi nove WF, napokon ubrzati do Rank 30.

  • Hr Co

    13.11.2016 - 20:52

    Dali za PS4 treba SmartTV?

    • Igor Belan

      @Hr Co, 13.11.2016 - 21:25

      Ma ne treba, nema to veze jedno s drugim. Ali inače za takva pitanja postoji PS4 dio na forumu.

  • Dukindra

    31.01.2017 - 15:28

    Jel ste recenzirali ovu igru xD ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?