HCL.HR

Izašao Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Renato Pedišić 08.05.2014.   •   3 komentara


Tesla Effect, Kickstarter uspješnica i novi nastavak u poznatom Tex Murphy serijalu klasičnih avantura, došao je u ponudu mnoštva trgovina digitalnim inačicama igara u verzijama za PC i Mac.

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, novi nastavak u poznatom Tex Murphy serijalu klasičnih avantura, izašao je na Steamu, Amazonu, GOG-u, Humble Storeu i App Storeu u PC i Mac inačicama. Cijena igre, ovisno o trgovini, varira između 20 dolara i 20 eura pa ako vas zanima kupnja provjerite gdje ćete novog Texa nabaviti jeftinije.

Ovo je inače prvi nastavak u Tex Murphy serijalu nakon punih 16 godina, a stvarnim su ga učinile brojne donacije fanova u veoma uspješnoj Kickstarter kampanji. Novac je očito dobro uložen budući da je igra nakon skidanja embarga dobila neke veoma pozitivne kritike, kako od fanova tako i od gaming novinara.

Mi također pripremamo recenziju ove igre, a ono što vam već sad možemo reći jest kako je igra definitivno ostala vjerna svojim korijenima. Jeftin humor, cutscene u kojima glume pravi glumci, intrigantna detektivska priča – sve je tu.

Ne vjerujete nam? Onda se uvjerite sami, budući da je besplatan demo Tesla Effecta dostupan putem Steama.

Komentari (3)

  • eXcentrik

    08.05.2014 - 17:28

    Moraju li se odigrati prijašnji naslovi ili je ovo priča dovoljna?

  • Disc0

    09.05.2014 - 04:38

    skida se 😀

  • Me666

    @gamelaker, 08.05.2014 - 17:41

    Igra počinje s time da glavni lik ima amneziju i ne sjeća se posljednjih sedam godina života tako da je dosta pristupačna igračima koji nisu upoznati sa pričom serijala. Oni likovi koji su Texu poznati propisno su predstavljeni prije interakcije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?