HCL.HR

Izgleda da NieR: Automata neće doći na Xbox One

Juraj Bevandić 20.02.2017.   •   1 komentara


Nier će novim nastavkom pobjeći iz konzolaške ekskluzivnosti na PC, ali Xbox One nije pozvan na zabavu zbog nepopularnosti konzole u Japanu.

nier-automata-2

Producent Nier: Automate Yosuke Saito potvrdio je da ne postoje planovi da njihova nova igra izađe na Xbox One konzolu, a kao razlog tome navodi nepopularnost konzole u Japanu. Tvrdi kako se ne radi o tome koja je platforma “bolja”, već su se posvetili samo jednoj i to popularnijoj konzoli kako bi se mogli usredotočiti na kvalitetu igre, prenosi Express.

Platinum Games koji rade igru u posljednje vrijeme nemaju sreće s Microsoftom koji je nedavno otkazao njihov Scalebound što je trebala biti velika Xbox One ekskluziva. Sve je to skupa čudno jer je Platinum Games vrhunski developer kojeg bi velike kompanije trebale htjeti imati u svojim redovima, a i prvi NieR je uredno izašao za Xbox 360.

No, možda je bolje ne prepirati se s tipom poput direktora NieR serijala Yokom Tarom koji se rijetko kad u javnosti pojavljuje bez jezivih maski i reklamira majice na način prikazan u priloženom videu. Inače, majice su rezervirane za prednarudžbe na UK tržištu kroz nekoliko poznatih lanaca, ali video daje kratak i sladak uvid u osobu koja stoji iza igre.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • borna8

    20.02.2017 - 23:29

    igrao demo i odusevio se.mislim da cu uzet kad bude na nekoj akciji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?