HCL.HR

James Bond igre misteriozno povučene sa Steama

Renato Pedišić 04.01.2013.   •   2 komentara


Najslavniji svjetski špijun James Bond, više se ne može naći u video igrama na Steamu i Activisionovoj vlastitoj trgovini iz za sada neutvrđenih razloga.

Potražite li putem Steamove tražilice neki od sljedećih naslova: 007 Legends, 007 Blood Stone ili Quantum of Solace, zagarantirano nećete dobiti nikakve rezultate uz poruku: “No results were returned for that query”. Zašto je tomu tako? Točan odgovor na to pitanje nije poznat, no Activision je povukao ili je morao povući James Bond igre sa Steama te s vlastitog Activision Download Storea iz za sad neutvrđenih razloga.

O razlozima naravno možemo samo nagađati. Možda je Activisionova licenca za Bond igre istekla? Doduše, čudno bi bilo da jedna tako važna licenca iznenadi svoje vlasnike, uhvati ih nespremne i odjednom istekne. Bilo kako bilo, Acitivision se još nije službeno oglasio po ovom pitanju pa igre do daljnjega ostaju nedostupne.

Iako ne gledamo na izostanak Bonda sa Steama kao neki veliki gubitak, ipak moramo priznati da su Blood Stone i Quantum of Solace solidne igre sposobne zabaviti igrača dok o Legendsu sve govore nažalost mahom negativne ocjene gamerskih medija.

Komentari (2)

  • UltimateXioni

    04.01.2013 - 11:08

    Just lol.

  • haha.xd

    04.01.2013 - 14:30

    najbolji 007 igra je tomorrow never dies igra je zakon …..:dddd

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?