HCL.HR

James Cameron’s Avatar

Zoran Žalac 13.11.2009.   •   2 komentara


Za blagdansku sezonu velikih filmskih hitova konačno je spreman i Avatar u režiji slavnog Jamesa Camerona, a uz njega i istoimena video-igra.

Za blagdansku sezonu velikih filmskih hitova konačno je spreman i Avatar u režiji slavnog Jamesa Camerona (Terminator, Aliens, Titanic…), a uz njega i istoimena video-igra za PC, X360, Wii, PSP i PS3. Kako o dotičnoj još nismo pisali, iskoristit ćemo izlazak novog gameplay videa da bi vam ukratko pojasnili o čemu je tu riječ. Dakle, Avatar je futuristički sci-fi smješten u bližu budućnost na prekrasnom planetu Pandori. Planet obiluje vrijednosnim mineralima te ga vojno industrijska korporacija sa Zemlje nastoji iskoristiti. No problem je u tome što Pandoru nastanjuju bića znana kao Na’vi, plavoliki domoroci koji neće dopustiti uništavanje svog doma od strane mrskog okupatora. Ljudi stoga uzgajaju tzv. Avatare, kombinaciju čovjeka i Na’via, te pomoću njih namjeravaju slomiti otpor Na’vi plemena. Detaljniju najavu možete vidjeti u posljednjem traileru za dotični film, a što nas očekuje u samoj igri, provjerite pod opširnije.

Komentari (2)

  • Shimmy

    13.11.2009 - 17:19

    jedva čekam da vidim taj film. fakat me zanima. idem u kino čim dođe. za igru nemam prevelika očekivanja. nadam se da griješim

  • Forbs

    14.11.2009 - 12:34

    Video je maknut….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?