HCL.HR

Je li Kojima najavio svoj odlazak još u MGS5: Ground Zeroes?

Zoran Žalac 20.07.2015.   •   4 komentara


Svojevrsni easter egg u MGS 5: Ground Zeroes navodi nas na sumnju da je tvorac MGS-a i godinu dana prije znao kako će Konami ukloniti njegovo ime iz nadolazećeg Phantom Paina.

Problemi u odnosu između Kojima Productionsa i matičnog mu Konamija isplivali su u javnost početkom ove godine. Međutim, MGS 5 prolog zvan Ground Zeroes možda je i godinu dana prije upućivao na to. Naime, u dopunsku Deja Vu misiju za isti skriven je svojevrsni easter egg.

Igrač je tako zadužen da ukloni natpise svih MGS igara u režiji Hidea Kojime. No, u sklopu toga ne može ukloniti one koji ne pripadaju Kojiminom miljeu. Na kraju zadatka sam Kojima zahvaljuje igraču na podršci, odnosno igranju njegove igre.

Ovo dakako može biti i puka slučajnost, ali u ovome trenutku teško je vjerovati u takvo što. Više je izvora potvrdilo kako Kojima pakira kofere nakon dovršetka igre na čijoj se naslovnici od 1. rujna neće nalaziti njegovo ime, kako je to bila tradicija s prijašnjim dijelovima.

Komentari (4)

  • Mr.Beanbastic

    20.07.2015 - 19:37

    LOL, dobar 😛

  • trulex

    20.07.2015 - 21:39

    jebote e…

    • lepiakadodo

      @trulex, 20.07.2015 - 21:51

      E bas to… Koliko daleko je to otislo. Koliko je Kojima bio ispred njih i znao kaj mi se sprema, da je to cak i u igru stavio, a ovi bit ce nisu niti skuzili.. Kojima kralj.

  • alen1990

    22.07.2015 - 01:17

    Kraljina! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?