HCL.HR

Jedan prelazak nam neće biti dosta da vidimo sve što Prey nudi, ali će svejedno dobiti DLC

Juraj Bevandić 26.04.2017.   •   3 komentara


Kreativni direktor Preyja kaže da nećemo moći vidjeti cijelu priču niti paletu moći u jednom prelasku, ali će igra definitivno dobiti još dodatnog sadržaja po izlasku.

Prey DLC

U razgovoru s portalom AListDaily kreativni direktor novog Preyja Raphael Colantonio objasnio je na što točno ciljaju s igrom i razne druge detalje. Priznaje da se igra na prvu može činiti pomalo kompliciranom, jer se radi o bogatoj mješavini FPS i RPG žanrova, a povlače se i usporedbe s Bioshockom i Resident Evil 7.

Colantonio ipak osjeća da je bliže Bioshocku jer iako ima elemenata psihološkog horora, ne radi se o horor survival igri, već samo o elementima straha za svoju stražnjicu. Sam naslov ima svoju kompliciranu povijest, ali doznajemo da se developeri ne vezuju uz prijašnje igre istog naslova već vide ovo kao posebnu igru koju njen naziv dobro opisuje.

Kaže da će definitivno izdati DLC na kojem već rade kako bi igra nastavila rasti i ostala misteriozna što je jedan od glavnih motiva priče. Ne boje se da će streamovi uništiti priču potencijalnim igračima jer vjeruju njihovoj prosudbi, ali i jer tvrde da je nemoguće u jednom prelasku vidjeti sve moći, a i priča se grana na načine koji su međusobno isključivi.

Zvuči zanimljivo, ali kako ne bi sve ostalo na obećanjima podsjećamo vas da samo sutra možemo isprobati demo i to samo na konzolama, pa si oslobodite popodne od obaveza.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    26.04.2017 - 18:05

    Zar to nije slika iz otkazanog Prey2?

    • Juraj Bevandić

      @KhorneFlake, 26.04.2017 - 18:25

      Totalno je! Dobro si se sjetio, hvala. Još mi je i smrdilo nešto u vezi toga, ali rekoh ajde neka, neki novi artwork valjda.

      (slika promijenjena u međuvremenu)

  • perisimus

    27.04.2017 - 15:06

    U prvom prelasku dobiti ćeš 54% priče, u prvom DLC (plaćenom) daljnjih 17%, u drugom (naravno plaćenom) 18% a u trećem (jesam li spomenuo da ga treba platiti) ostalih 11% da bi shvatio cijelu storiju. Na kraju će igra koštati 1000 kuna ali hej, tako se to danas radi. Nadam se da nema MP-a jer onda tome treba pribrojiti i PS+.
    Kakva nafta, kakva trgovina oružjem, kakvi bakrači, ovako se mlate pare i još su ti igrači zahvalni.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?