HCL.HR

Jednostavan način da pronađete najjeftinije cijene igara i konzola u Hrvatskoj

sponzorirani članak 03.11.2015.   •   Zanimljivosti


Često nas pitate gdje kupiti igru, konzolu, mobitel ili novu grafičku karticu – evo načina kako možete vidjeti gdje je cijena najjeftinija za traženi proizvod.

Gaming može biti skup hobi, ali najvještiji igrači uvijek se znaju snaći. Jedan dobar način da uštedite pri kupnji nove gaming opreme i cijelog niza drugih proizvoda je pregled ponude lokalnih trgovina kroz Nabava.net.

Riječ je o servisu koji još od 2001. godine na jednom mjestu prikazuje ponudu proizvoda na hrvatskom tržištu s ciljem da kroz sveobuhvatni komparativni prikaz ponude olakša ljudima kupnju. Danas Nabava.net surađuje s preko 140 trgovina, uključujući i one koje nude igre i opremu za gaming, nudeći tako korisnicima mogućnost jednostavnog pretraživanja ponude proizvoda po raznim kategorijama.

Vama kao gamerima najzanimljivija bi mogla biti kategorija konzola za igre, gdje između ostalog možete vidjeti koja trgovina nudi najbolju cijenu za taj novi PlayStation 4 1TB što si planirate uzeti za blagdane pred kraj godine.

Svakako valja baciti pogled i na kategoriju za sâme videoigre gdje možete izabrati platformu koja vas zanima i na isti način provjeriti dostupnost i cijenu tražene igre u raznim trgovinama diljem Hrvatske.

PC gamerima među vama Nabava.net može olakšati i traženje najbolje cijene za neku računalnu komponentu. Primjerice, najbolju ponudu za novu grafičku karticu možete potražiti kroz razne filtere – samo podesite želite li Nvidia ili AMD karticu, koliko želite video memorije i pustite da Nabava.net odradi svoju magiju i prikaže što se nudi i po kojim cijenama u Hrvatskoj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?