HCL.HR

Jeftinije i brže vam je kupiti The Division u kutiji, nego na Steamu

sponzorirani članak 10.03.2016.


Instalacija je brža jer ne morate skidati preko 40GB tešku igru, dobijete lijepu kutiju za ukras na polici i još je 100 kuna jeftinije.

the-division-kutija

Svi su ludi za The Divisionom – Ubisoft s ponosom objavljuje kako je igra oborila njihov prijašnji rekord prodaje na dan lansiranja, a prvi igrači mahom hvale ono što igra nudi.

No kako ga najjeftinije nabaviti?

Budući da se radi o visokobudžetnom AAA naslovu igra je dobila i punu cijenu na Steamu, standardnih 60 eura odnosno oko 450 kuna. To je cijena za standardno izdanje, dok Gold izdanje koje uz igru donosi i Season Pass košta čak 100 eura, odnosno oko 760 kuna. To su cijene na Steamu, no na Ubisoftovoj Uplay trgovini situacija je identična.

Da prođete jeftinije možete se baciti u mutne vode kupnje CD-keyeva s onih raznoraznih stranica koje ih nude jeftinije od Steama ili, puno sigurnije i bolje od toga, možete jednostavno naručiti fizičko izdanje u lijepoj kutiji i proći čak 100kn jeftinije od Steama. Ne biste vjerovali, ali kupnja digitalnog izdanja na Steamu ili Uplayu je zapravo najskuplja i najnespretnija u ovom slučaju.

Sancta Domenica kao ovlašteni distributer Ubisoftovih igara u Hrvatskoj na svom webshopu nudi PC i PS4 izdanje The Divisiona, gdje je PC verzija dostupna po posebno dobroj cijeni.

Standardno izdanje The Divisiona za PC koštat će vas svega 350kn, doći će vam na kućnu adresu u roku od svega dan ili dva (besplatna dostava) i budući da se radi o verziji na disku nećete morati čekati da se skine 40GB teška igra. Čak imaju i skuplje Gold izdanje (koje dolazi u još ljepšoj kutiji), a i ono je nekih 60 kuna jeftinije od digitalne verzije istoga na Steamu.

division-sancta

Sancta se čak potrudila nabaviti i posebno Sleeper Agent izdanje The Divisiona za PC i PS4, koje cilja na najveće gaming entuzijaste i košta više od 1000kn, ali uz samu igru i Season Pass donosi u kutiji i razne druge dodatke poput replike ručnog sata kakav koriste agenti u igri. Imamo jedan takav u našim uredima i stvar je zaista brutalna – uopće nije plastična igračka kakvom se činio na nekim prvim slikama.

Pogledajte što sve dolazi u toj kutiji kroz ovaj unboxing video na hrvatskom.

Sve ove verzije The Divisiona u trgovinama Sancta Domenice možete kupiti do 24 rate bez kamata pa vas ona standardna verzija igre za PC može koštati svega 15 kuna mjesečno. Ozbiljno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?