HCL.HR

Jeftinije i brže vam je kupiti The Division u kutiji, nego na Steamu

sponzorirani članak 10.03.2016.


Instalacija je brža jer ne morate skidati preko 40GB tešku igru, dobijete lijepu kutiju za ukras na polici i još je 100 kuna jeftinije.

the-division-kutija

Svi su ludi za The Divisionom – Ubisoft s ponosom objavljuje kako je igra oborila njihov prijašnji rekord prodaje na dan lansiranja, a prvi igrači mahom hvale ono što igra nudi.

No kako ga najjeftinije nabaviti?

Budući da se radi o visokobudžetnom AAA naslovu igra je dobila i punu cijenu na Steamu, standardnih 60 eura odnosno oko 450 kuna. To je cijena za standardno izdanje, dok Gold izdanje koje uz igru donosi i Season Pass košta čak 100 eura, odnosno oko 760 kuna. To su cijene na Steamu, no na Ubisoftovoj Uplay trgovini situacija je identična.

Da prođete jeftinije možete se baciti u mutne vode kupnje CD-keyeva s onih raznoraznih stranica koje ih nude jeftinije od Steama ili, puno sigurnije i bolje od toga, možete jednostavno naručiti fizičko izdanje u lijepoj kutiji i proći čak 100kn jeftinije od Steama. Ne biste vjerovali, ali kupnja digitalnog izdanja na Steamu ili Uplayu je zapravo najskuplja i najnespretnija u ovom slučaju.

Sancta Domenica kao ovlašteni distributer Ubisoftovih igara u Hrvatskoj na svom webshopu nudi PC i PS4 izdanje The Divisiona, gdje je PC verzija dostupna po posebno dobroj cijeni.

Standardno izdanje The Divisiona za PC koštat će vas svega 350kn, doći će vam na kućnu adresu u roku od svega dan ili dva (besplatna dostava) i budući da se radi o verziji na disku nećete morati čekati da se skine 40GB teška igra. Čak imaju i skuplje Gold izdanje (koje dolazi u još ljepšoj kutiji), a i ono je nekih 60 kuna jeftinije od digitalne verzije istoga na Steamu.

division-sancta

Sancta se čak potrudila nabaviti i posebno Sleeper Agent izdanje The Divisiona za PC i PS4, koje cilja na najveće gaming entuzijaste i košta više od 1000kn, ali uz samu igru i Season Pass donosi u kutiji i razne druge dodatke poput replike ručnog sata kakav koriste agenti u igri. Imamo jedan takav u našim uredima i stvar je zaista brutalna – uopće nije plastična igračka kakvom se činio na nekim prvim slikama.

Pogledajte što sve dolazi u toj kutiji kroz ovaj unboxing video na hrvatskom.

Sve ove verzije The Divisiona u trgovinama Sancta Domenice možete kupiti do 24 rate bez kamata pa vas ona standardna verzija igre za PC može koštati svega 15 kuna mjesečno. Ozbiljno.