HCL.HR

Jeftino nadogradite Deus Ex: Human Revolution za PC

ToxarE 15.10.2013.   •   6 komentara


Director’s Cut verzija Deus Ex: Human Revolutiona uskoro izlazi, a vlasnici PC verzije proći će najjeftinije ako žele nadograditi standardnu igru na novu verziju.

Izdavač Square Enix objavio je putem službenog bloga cijene nadolazeće Director’s Cut verzije Deus Ex: Human Revolutiona za PC. Svi oni koji već ne posjeduju Human Revolution platiti će Director’s Cut verziju igre 19.99 eura, oni koji igru već imaju, ali nemaju niti jedan komad DLC-a moći će se augmentirati na Director’s Cut za 7.99 eura, a oni koji uz igru već posjeduju i Missing Link DLC platiti će svega 3.99 eura za nadogradnju na Director’s Cut.

Sve to odnosi se samo na Steam verziju igre, a Director’s Cut moći će se preuzeti od 25. listopada.

Inače, ova poboljšana i nadograđena verzija Human Revolutiona izvorno je najavljena kao Wii U ekskluziva, a kasnije je potvrđeno kako stiže i na PS3, X360 i PC. Nedavno je otkriveno kako će Wii U verzija, koja obećava bolje iskustvo od onoga na ostalim platformama zbog iskorištavanja mogućnosti Wii U GamePada, biti značajno skuplja od verzija za Xbox 360, PlayStation 3 i PC. Pogledajte našu video recenziju da se prisjetite koliko je izvorna igra dobra sama po sebi i pokušajte zamisliti koliko će ju ova Director’s Cut verzija učiniti još boljom.

Komentari (6)

  • Lovac

    15.10.2013 - 10:15

    Hmm, razmislit ću, vjerojatno ne. Koliko sam čitao neće sad to biti nešto posve drugo, a dati 8 eura nakon što sam već iskeširao puno više za HR kad je došao… Pa to bi trebao biti malo veći patch, kao Witcherov Enhanced Edition. A u storeu ionako budu zamijenili običnu verziju s Director's Cut-om… Za 8 eura se kupi neka igra, pogotovo sad kad bude Halloween ili Winter sale.

  • wyzard

    15.10.2013 - 14:05

    Fino…

  • MaliMicek

    15.10.2013 - 15:40

    Ne kužim kaj dobijem ovom DC verzijom ? Imam na steamu DE: HR ali bez missing linka.

    • Me666

      @MaliMicek, 15.10.2013 - 15:42

      Ima još DLC-ova, ali za bespotrebne stvari uglavnom… Missing Link je jedini story DLC

    • Lovac

      @MaliMicek, 16.10.2013 - 12:45

      Drugim riječima na isplati se i uz malo dobre volje ovo bi bio besplatni patch. Missing link je par eura trenutno, ali iskreno bez njega baš ništa ne propuštaš.

  • goldfinger

    17.10.2013 - 08:40

    Odigrao i Missing Link,i baš je bio ok,a igra,sama po sebi,je jedna od najboljih koje sam ikad igrao…Zbog toga možda i ubodem Directors Cut verziju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?