HCL.HR

Jeftino ugrabite hrvatske Gas Guzzlerse i još nekoliko indie igara

ToxarE 02.06.2013.   •   3 komentara


Novi Indie Royale paket nudi vam da ugrabite neke interesantne indie igre za već 40-ak kuna, a između ostaloga na ponudi je i hrvatska igra Gas Guzzlers: Combat Carnage.

The Hammerhead Bundle naziv je novog Indie Royale paketa koji vam nudi pet zanimljivih indie igara po principu “plati koliko želiš”. Točnije, za cijeli paket morate platiti najmanje 4,37 eura u trenutku pisanja ove vijesti, a taj minimalni iznos postaje malo niži za svih kada netko uplati više od minimuma.

Ovaj Indie Royal paket posebno nam je zanimljiv jer između ostaloga sadrži i hrvatsku igru Gas Guzzlers: Combat Carnage koja se inače samostalno prodavala za nekih 100 do 120 kn u lokalnoj distribuciji na disku, a sada je, u regularnoj prodaji, dostupna za 15-20 eura na raznim servisima digitalne distribucije poput Desure i Origina.

Dakle, ovaj Indie Royal paket nudi vam ovu hrvatsku igru i još četiri druge indie igre za svega 4,37 eura ili više ako imate mogućnost i želju da podržite sve te nezavisne developere. Druge igre koje se nalaze u ponudi također nisu za baciti, daleko od toga. Radi se o igrama Primordia, Pressure, Forge i Richard & Alice, pri čemu bi mi posebno istaknuli Primordiu koju smo nedavno nagradili visokom ocjenom u recenziji. Službeni video za The Hammerhead Bundle prikazati će vam svih pet igara.

Ukoliko još niste, provjerite i našu video recenziju Gas Guzzlersa, a ako vam se igra sviđa podržite ju i na Steam Greenlightu.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?