HCL.HR

Jeste li se ikada zapitali što dobijete križanjem koze i šnite kruha?

Juraj Bevandić 24.10.2015.   •   4 komentara


Iako je koza iz Goat Simulatora ustvari jarac, a i šnita kruha iz I Am Bread je valjda muškog roda, njihova je međusobna ljubav urodila plodom i donijela nam DLC za obje igre.

Vidite, kad se mama koza i tata kruh jako vole, onda se puno druže i… ne, jednostavno nema smisla. Teaser za nešto zvano GoatBread prikazuje upravo ovu situaciju i jednostavno ne znamo kako bismo ju ukratko, a opet racionalno objasnili. Aha, da, novac. Uvijek je objašnjenje novac.

Naime, Koza iz Goat Simulatora i šnita kruha iz I Am Bread su, čini se, „vodili ljubav“ što će najvjerojatnije rezultirati DLC paketima za obje igre. Znamo za sada samo kako će Goat Simulator dobiti igrivu šnitu kruha kao lik, a pretpostavljamo da će se upravljati kao kruh iz I Am Bread. S druge strane I Am Bread dobiva novi game mode imena RAMpage, koji će očito imati nekakve veze s ovnovima.

Nemamo još niti datum izlaska, niti više detalja o dodacima i njihovoj implementaciji, ali svakako planiramo s velikom napetošću i budnim okom pratiti razvitak situacije. Do tada, pogledajte naše video komentare iz jedne i druge igre.

Može li vas ovakav DLC vratiti ludim simulatorima ili ste ih već jednostavno izlizali?

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?