HCL.HR

Jeste li spremni za Metal Gear Solid 5?

Zoran Žalac 27.08.2012.   •   7 komentara


Za svega tri dana Metal Gear Solid serijal obilježava 25. godišnjicu postojanja, a tom prilikom Hideo Kojima sprema najavu koja će potresti industriju videoigara.

25. godišnjica kultnog Metal Gear Solid serijala zakazana je za četvrtak, 30. kolovoza ove godine. Znalo se to, dakako, i mnogo ranije, no sada ponovno skrećemo pozornost na taj događaj jer je Chris Johns iz Kojima Productionsa u njihovom novom podcastu pompozno najavio kako će prikazani sadržaji na tom događaju „potresti industriju videoigara“.

Poznato je da će Kojima tim povodom najaviti svoju novu igru koja će biti fokusirana na povezivanje igrača, a sasvim je izgledno kako bi to mogao biti novi Metal Gear Solid (5), dosad znan pod radnim nazivom Project OGRE (navodno kratica za Open Ground Reconnaissance Endeavors). Isto je tako znano da će veliki dio programa uzeti i demonstracija Fox Enginea koji tek treba biti upotrijebljen u nadolazećim igrama.

Onda, što mislite – može li Kojima Productions izvesti nešto neviđeno? Jeste li spremni za multiplatformski Metal Gear Solid 5 s fokusom na kooperativnu mrežnu igru u sandbox okružju?

Komentari (7)

  • Maki

    27.08.2012 - 18:45

    Nije potvrđeno da će biti za PC vjerojatno hoće i neće biti nikakav MMO već klasični MGS.

  • briatore

    27.08.2012 - 20:16

    Čekaj…nešto si zaboravio. Jebat im mamu! 🙂

  • Maximum

    27.08.2012 - 20:32

    Da se malo previse nerviras oko glasnina ?

  • Ementaler

    28.08.2012 - 07:59

    Sad malo čudno ispada jer su gornji komentari bili odgovori na komentar od Pirotehnike, pa da objasnim samo da je njegov komentar izbrisan. Nećeš dobit opomenu ovaj put, ali stvarno – nemoj se toliko nervirat čovječe. Tj. nerviraj se koliko hoćeš :), samo nemoj ovdje u komentarima baš toliko prostota pisati.

  • Mr Newization

    28.08.2012 - 15:53

    Kojima Productions je već napravio nešto neviđeno! Napravio je MGS serijal. Vjerojatno će i takozvani Metal Gear Solid 5 biti još jedan fenomenalan naslov. No prije toga (ako izađe) neka svi oni koji nisu igrali MGS neka ga zaigraju. Neće požaliti. Ako meni ne vjerujete pitajte recenzente. 😀

  • RedEy3

    29.08.2012 - 12:07

    Samo se nadam da neće biti MGS:Online, samo se to nadam. Ne zelim da još jedan vrhunski serijal unište kao što je uništen i KOTOR.

  • Gervasius

    30.08.2012 - 08:31

    Meni je samo bitno da uzađe na ovoj generaciji konzola.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?