HCL.HR

Johnny Depp pomaže oko serije bazirane na horor naslovu The Secret World

Petra Rukav 16.08.2017.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Deppova produkcijska kuća Infinitum Nihil radi na TV seriji baziranoj na globalno uspješnom MMO naslovu The Secret World i njegovom rebootu Secret World Legends.

secret world

The Secret World MMORPG izašao je 2012. godine, a njegova glavna premisa bila je da su sve zavjere istinite. Igra je smještena u moderno doba kojem prijete nadnaravne sile, a igrač kao član jednog od tri tajna društva koja kontroliraju svijet nastoji uništiti mračne sile koje bi i sam Lovecraft vjerojatno pohvalio. Povrh toga, igra je prošlog mjeseca dobila i svoj reboot pod nazivom Secret World Legends u kojem se mitovi i legende isprepliću sa stvarnošću.

Sada kad smo vas podsjetili o čem se u The Secret Worldu radi, dopustite nam da nastavimo s bitnim dijelom vijesti. Naime, Johnny Deppa i njegovu produkcijsku kuću, Infinitum Nihil, zainteresirao je nadnaravni svijet obiju igara pa su odlučili pozvati Gudrun Giddings, predsjednicu G4C Innovation, da s njima surađuje na TV adaptaciji. Osim njih, na seriji će kao producenti raditi i Christi Dembrowski (Hugo), Sam Sarkar (Mortdecai) i Pam Veasey (CSI: NY).

Giddings smatra da je The Secret World jedna od onih dobro napravljenih videoigara čije „fantastične priče i intrigantni likovi čine uzbudljivu i binge-watchinga vrijednu TV seriju“. „To je tajna priča ljudi koji vladaju ljudima koji vladaju svijetom“, nadovezao se Sarkar koji je također priznao da mu se ideja svidjela od samog početka jer iako ne vjeruje u teorije zavjere jednostavno ih obožava.

Još uvijek nije obznanjeno tko bi se mogao pojaviti u seriji, kada ćemo je gledati ni koji će je kanal emitirati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?