HCL.HR

Još jedna odlična prilika da jeftino nabavite hrpicu PC igara

Stjepan Fikter 30.10.2014.   •   2 komentara


Uz već standardnu praksu plaćanja koliko želite ili iznad prosjeka, novi Humble Bundle poklanja i jednu besplatnu igru, a u posebnoj ponudi našle su se karte i majica s kapuljačom.

Povodom Halloweena stigao nam je strašni The Humble InDIE Bundle 13 koji donosi osam igara u vrijednosti od 125 dolara.

Kako to već ide kod Humble Bundlea, igre su ponuđene po sustavu s “plati koliko želiš” po kojemu igrači koji uplate minimalni iznos dobivaju OlliOlli, Insanely Twisted Shadow Planet i Tower of Guns. U slučaju da platite iznad prosjeka koji je trenutačno 6.92 dolara, moći ćete se plašiti uz navedene igre uz koje ćete još dobiti i Amnesia: A Machine for Pigs, Jazzpunk i Risk of Rain kod kojega dobijete jedan primjerak za vas i još tri za pokloniti prijateljima. Oni koji uplate 12 dolara, moći će se zabavljati i uz Shadowrun Returns. Kao bonus, Teleglitch: Die More Edition je potpuno besplatan, samo trebate upisati email adresu prije 25. studenog kada se više neće moći zatražiti kod za aktivaciju na Steamu.

Za kraj, tu je još i posebna ponuda od 65 dolara s kojom stiže Fangamerova kutija za sve dodatke koji se nalaze u paketu. To uključuje 11 Humble Indie Bundle 13 karata, majicu s kapuljačom te kazetu sa soundtrackom iz igara, uz naravno sve navedene igre. Ako vam se sviđaju igre koje su se našle u ovom bundleu, onda imate još 12 dana da ih kupite.

Komentari (2)

  • Megakmica

    30.10.2014 - 16:08

    Danas stiže STEAM Hallowen SALE !!! ebeš te indie bundlove !

    • Aves

      @Megakmica, 30.10.2014 - 19:02

      Ma zašto ih hebeš? Baš znaju dobre dealove imat s Humble Bundle-ovima. Pogotov s Indie igrama, koje znaju biti puno zabavnije nego triple A igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?