HCL.HR

Još se stignete prijaviti za prve kvalifikacije Nvidia World of Tanks turnira

Igor Belan 26.03.2015.   •   0 komentara


Veliki turnir za srpske i hrvatske igrače kreće uskoro s prvim krugom kvalifikacija. Formirajte tim i pridružite se borbi za vrijedne grafičke kartice i druge poklone iz Nvidije!

Odaberite dva prijatelja, izaberite Tier VIII tenkove i prijavite se na borbu za ponos, slavu, WoT gold i Nvidia GTX 960 grafičku karticu! Veliki Nvidia World of Tanks kupovi za srpske i hrvatske igrače kreću s prvim krugom kvalifikacija već u subotu, 28.03. u 19 sati.

Ako ste pratili naše prijašnje vijesti, onda znate da je prvi kvalifikacijski kup prvotno najavljen za prošlu subotu, no morali smo ga odgoditi do gore navedenog datuma. ESL-ov menadžer za jugoistočnu Europu javno se ispričao zbog te odgode, a mi smo svim prijavljenim igračima podijelili jedan mjesec ESL Premiuma za utjehu.

Da brzinski ponovimo pravila, igrat će se 3 na 3 na Encounter mapama s Tier VIII tenkovima. U ovom trenutku imamo preko 50 prijavljenih tročlanih timova, 29 srpskih i 22 hrvatska, no sigurno ima vas koji volite čekati zadnji čas s prijavom pa imajte na umu da prvi kvalifikacijski kup počinje već u subotu pa bi bi bilo krajnje vrijeme da se prijavite.

Bilo da ste iz Hrvatske ili Srbije, sve detalje o prijavama za prvi kvalifikacijski kup za vašu zemlju pronaći ćete ovdje. Samo kliknite na signup i prijavite svoj tim za srpski ili hrvatski kup.

Dva najbolja tima iz kvalifikacijskog kupa svoje zemlje proći će dalje u finale i biti korak bliže novim GTX 960 grafičkama, a osim toga prvi tim će dobiti 12000 golda, dok će drugi tim dobiti 9000 golda. No to nije sve – svakako se vrijedi prijaviti i testirati uvježbanost svog tima kroz ove prve kvalifikacije jer nagrade u goldu smo pripremili za prvih 16 timova!

Obavili prijavu? Slobodno se javite u komentarima ako vam nešto nije jasno ili pitajte u našem World of Tanks podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?