HCL.HR

Juventus će biti najdetaljniji talijanski klub u Fifi 17

Zoran Žalac 05.07.2016.   •   8 komentara


EA Sports i Juventus sklopili su dogovor kojim će prvaci Serije A dobiti poseban tretman ove jeseni u sljedećoj igri FIFA serijala.

FIFA-17-Juventus-Screenshots-147619

Nije tajna da EA Sports ima novca za licence. Premda ne drže prava za najvažnija europska nogometna natjecanja na razini nacionalnih liga dominiraju s potpunom licencom za lige petice, a za najveće klubove idu i korak dalje od običnih licenci. Prošle godine Real Madrid je dobio „kraljevski“ tretman pa su njegovi igrači bili posebno skenirani (ostali igrači modeliraju se unutar enginea same igre), a ove godine taj će tretman imati i talijanski Juventus.

Igrači talijanskog prvaka poput Buffona, Chiellinija, Pogbe, Dybale i našeg Mandžukića tako će dobiti 3D skenirana lica, dok će Juventus Stadium također biti modeliran do najsitnijih detalja. Naravno, autentičan izgled igrača neće biti vezan samo za klub, što znači da će Pogba izgledati jednako detaljno i ako se vrati u Manchester United u velikom ljetnom transferu.

Nažalost, ova suradnja EA Sportsa i Juventusa neće koristiti novom modu priče jer je već otprije najavljeno kako će mladi Alex Hunter moći igrati samo za klubove engleske premier lige.

Komentari (8)

  • hrga007

    05.07.2016 - 15:52

    dyabala????

  • RapthorPechina

    05.07.2016 - 15:55

    Forza Juventus. Nakon reala i barce bilo je i vrijeme da neko drugi dođe na scenu .

  • Someone

    05.07.2016 - 16:12

    Ako Zaza ne pleše užičko dok izvodi penal, ne kupujem 😀

  • Whynot?

    05.07.2016 - 17:14

    Trebali bi i s nekim iz Francuske. U Engleskoj ligi prosle godine 95% igraca je imalo prava autenticna lica. Usudit cu se reci i druga liga takodjer. Ostale lige petice osim Francuske su poprilicno dovoljno dobre, i u kvaliteti i u kvantiteti. Medjutim, u Francuskoj ligi tek oko 35-40% igraca doista lici na sebe. Ostali dio su random nasminkane face. To je nesto sto se ne moze ignorirati. Tako da, potrebno je da bar sa PSG-om ili Lyonom urade ovo isto. Njihova liga ne zasluzuje takav tretman.

  • baDarmageddoN

    05.07.2016 - 18:56

    Ja sam najveći fan AC milana za kojeg znam. Juventus nam je mrski rival. Ali Juventus je trenutno toliko bolji i u igračkom kadru i po klupskom uređenju da mogu shvatiti da je to najbolja odluka Fife unazad par godina ako su išli na neki talijanski klub. Drago mi je da nema više Reala i Barce. Da, to su sigurno dva najjača svjetska nogometna giganta ali slobodno Fifa svake godine mijenja bar tu sitnicu. Svaka čast Juventusu. Imaju vrhunsku obranu, odličnog golmana, jako dobar vezni red i trenera. Ljudi znaju igrati, pogotovo turnire.

  • Draeri

    05.07.2016 - 22:56

    Tako treba I EA je za Juve!!!Boze hvala Juventus postoji!

  • Ipe77

    05.07.2016 - 23:01

    FORZAA JUVEE!!!!

  • markogal

    05.07.2016 - 23:10

    ma bitno da je vezano uz serie a

    jos da je nesto sa milanom mojim ohoho

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?