HCL.HR

Kane & Lynch: Dead Men prodani u milijun primjeraka

Matej Majcenović 11.01.2008.   •   6 komentara


Unatoč lošim kritikama i povezanosti sa skandalom u koji su upleteni Gamespot i Eidos, igra Kane & Lynch: Dead Men postigla je komercijalni uspjeh…

Unatoč lošim kritikama i povezanosti sa skandalom u koji su upleteni Gamespot i Eidos, igra Kane & Lynch: Dead Men pravi je primjer kako u današnje vrijeme i sa negativnom reklamom možete postići veliki uspjeh. IO Interactive na današnji je dan objavio kako se dotični naslov otkad je izašao (6. studenog) do dana današnjeg, uspio prodati u više od milijun primjeraka. A to bi u prijevodu značilo kako je nastavak na vidiku. I ne zaboravite kako bi se film trebao pojaviti u 2009. Ukoliko još niste isprobali igru, možda bi umjesto toga bilo bolje da pročitate recenziju i uvjerite se zašto igra ne zaslužuje uspjeh koji je postigla.

Komentari (6)

  • Ementaler

    11.01.2008 - 16:38

    Kak se ono kaže – loša reklama ne postoji…

  • mr_solidus

    11.01.2008 - 17:13

    tužno je to…

  • don luxuz

    11.01.2008 - 21:07

    Žalosno je da je recenzist ove igre netko ko ne voli ovakve igre. Meni osobno je igra dobra. Nije baš među prvih 5 ali je dobra. I baš zato jer ju netko pljuje jedva čekam drugi dio!!!!!!!!

  • Ementaler

    11.01.2008 - 23:38

    Misliš na našu recenziju ili općenito? Jer naša ocjena JE malo niža
    od prosjeka ( prosjek ocjena ove igre je 67/100, a naša je 65/100 ) ali ipak ne toliko da bi se naša recenzija izdvajala po neznam kako niskoj ocjeni. Dapače, ocjena je blizu svim ostalim ocjenama po internetu i raznim časopisima. Al eto očito su podjeljena mišljenja između recenzenata i samih igrača ( nekih, jer neki, usudim se reć većina, se slaže sa recenzentima da je igra osrednja i ništa osobito ). I zbog svih nas koji vapimo za dobrim igrama nadam se da će drugi dio bit bolji.

  • Wildboy

    11.01.2008 - 23:48

    Recenzent treba biti objektivan, a ne netko tko voli ”takve” igre pa će stoga igri povećati ocjenu.

  • don luxuz

    13.01.2008 - 22:17

    Ma mislim općenito na recenziju ne na vašu. Ko bi gledo na 2, 3 razlike (osim možda stvarnih frikova…ne vidim sebe u tom položaju al dobro) nego samo oću reči da bi po meni igra trebala barem 75 do 80 ocjenu, ali slažem se sa wildboy-om da recenzist mora biti objektivan pa povlaćim šta sam reko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?