HCL.HR

Kaptain Brawe 2 se vratio na Kickstarter

ToxarE 19.07.2014.   •   3 komentara


Prvi Kickstarter za nastavak avantura Kaptain Brawea nije prošao, no domaći developeri iz Cateia Gamesa ne odustaju.

Nakon što prvi pokušaj “kickstartanja” nastavka Kaptain Brawea nije prošao, ekipa iz hrvatskog razvojnog tima Cateia Games pokrenula je novu Kickstarter kampanju.

Ovaj put traže 75 tisuća američkih dolara za financiranje igre, što će vjerojatno i dobiti budući da su u prvom Kickstarteru prikupili 90 tisuća USD. Cilj je tada bio postavljen na 150 tisuća USD, a 50% niži cilj ovaj put omogućila je neočekivana suradnja s Ouyom koja se obvezala da će poduplati svaki dolar koji podupiratelji projekta uplate. Njihov uvjet je taj da će igra morati biti Ouya ekskluziva šest mjeseci nakon izlaska na tržište, ali ta ekskluzivnost se podrazumijeva samo u pogledu konzola – igra će na isti dan izaći u Ouya verziji i u verziji za osobna računala, odnosno u PC, Mac i Linux inačicama.

Ako ste zaboravili, Kaptain Brawe 2 je nastavak odlične pnc avanture iz 2010. godine, a ovaj put priču piše proslavljeni Steve Ince, poznat po svom radu na Broken Sword i The Whispered World igrama, između ostalih. Osim toga, tu je i Bill Tiller kojeg najbolje pamtimo po njegovom umjetničkom dodiru u igrama poput The Curse of Monkey Island i A Vampyre Story.

Provjerite novi Kickstarter projekt za Kaptain Brawea 2 ovdje i pružite podršku našim developerima. Već za 20 dolara dobivate digitalni primjerak igre kada bude gotova, a odmah po završetku kampanje dobivate i kompletni prvi nastavak igre.

Komentari (3)

  • Black op

    19.07.2014 - 08:28

    Pogresan link.Usput zar se smije vise puta postavljati isti (propali) kickstarter?

    • Ementaler

      @Black op, 19.07.2014 - 10:01

      Ispravljen je link u međuvremenu – gledao sam malo tu staru kampanju pri pisanju pa slučajno linkao na nju. I da, može se ponavljati projekt, kao što vidiš.

    • Gvags

      @Black op, 19.07.2014 - 10:54

      "partnership with OUYA has enabled us to relaunch our Kickstarter campaign" tekst naravno iz tog linka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?