HCL.HR

Ken Block i EA najavili Need for Speed: No Limits

Stjepan Fikter 21.11.2014.   •   7 komentara


U iščekivanju najave novog Need for Speeda za konzole i PC, EA priprema novu verziju trkaće franšize za iOS i Android pod nazivom No Limits.

Iz Electronic Artsa stiže najava igre Need for Speed: No Limits, novog trkaćeg naslova u poznatoj franšizi koji neće biti dostupan za konzole i PC, već za iOS i Android.

Izrada igre pala je u ruke mobilnim veteranima Firemonkeys Studiosu koji su poznati po Real Racing serijalu, a kakav su posao odradili vidjet ćemo na još nepoznat datum sljedeće godine.

Uz najavu je stigao i trailer s prikazom gameplaya u kojemu se još pojavljuje i rally zvijezda Ken Block, ali je izostala informacija o tome hoće li igra biti free-2-play ili će se morati izdvojiti određena svota krznenih životinjica.

Izvršni producent Robert Huebner kaže: “Gradimo No Limits iz temelja da dostavimo ludo brzu vožnju i nevjerojatnu grafiku koju fanovi očekuju od Need for Speeda – sve na vašem dlanu. Tim u Firemonkeysu godinama je donosio Need for Speed mobilnim igračima te je čast i privilegija još jednom sjesti iza volana ove nevjerojatne franšize i redefinirati utrke po ulicama na mobilnim platformama.”

Komentari (7)

  • Spymer09

    21.11.2014 - 17:09

    Tužno koliko je ova franšiza ispljuvana od strane igrača posljednjih godina…

    • eXcentrik

      @Spymer09, 21.11.2014 - 17:33

      Pa što bi trebala biti nego ispljuvana? Svaka igra koja se izdaje godinu za godinom zaslužuje biti ispljuvana. To su poludovršene igre bez razrađenih priča, pune glitcheva i ne logičnosti i sve na čemu porade je jebena grafika. Tužno je da su to nositelji današnjih video igara. Hvala bogu pa playstation one još radi pa se uspijem prisjetiti kako je lijepo igrati zabavne igre

    • ultimate

      @Spymer09, 21.11.2014 - 18:25

      +1 i onda se cude zasto su u problemima,umjesto da ga 3 godine rade….

    • justINcase

      @Spymer09, 21.11.2014 - 18:33

      Ma od Underground2 (eventualno MW1 a ni dva nije toliko los) nema dobrog NFS-a….

    • shepard-fan

      @Spymer09, 21.11.2014 - 18:51

      Underground 2 , most wanted 1 , carbon sam rasturao a undercover igrao sam ga ali je isti skoro ko carbon , Shift mi je odličan a ovi ostali tak tak

      Evo mi korisnici HCL-a ćemo napraviti NFS onaj pravi i Igor može snama , HIHIHIHI !

  • cempa

    21.11.2014 - 20:52

    oni se jos uvik trude?

  • Megakmica

    23.11.2014 - 12:16

    Ken Block prebjeg sa DIRT franšize.Zadnji pošten NFS je Criterionov Hot Pursuit,ostalo sve smeća pogotovo onaj Underground serijal.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?