HCL.HR

Kevin Conroy ipak posuđuje glas u Batman: Arkham Originsu

nebel 20.05.2013.   •   8 komentara


Batmanov glas koji smo slušali kroz prethodne dvije Arkham igre suprotno prijašnjim navodima ipak će se vratiti u Origins. UPDATE: Stigao prvi trailer!

Kevin Conroy, čiji smo glas u ulozi Batmana slušali u Arkham Asylumu i Arkham Cityju, prvotno je prekrižen za repriziranje te uloge u nadolazećem Batman: Arkham Originsu. Tu je priču prije nekoliko mjeseci donio južnoafrički NAG magazin, tvrdeći kako je Warner Bros. Montreal za ulogu mladog Batmana odlučio angažirati novog glumca.

Međutim, sam Kevin Conroy prije nekoliko dana otkrio je da već deset mjeseci snima glas za novu Arkham igru. Govoreći na Comic-Con panelu u Dallasu, Conroy je izjavio kako ne može govoriti o svojem angažmanu jer je pod ugovorom. Samim time, otvorio je pitanje posuđuje li glas Batmanu ili pak nekom drugom liku. Ili još bolje – odnosi li se „nova Arkham igra“ uopće na Origins i radi li Conroy na nečemu što još nije najavljeno?

U bilo kojem slučaju, danas trebamo dobiti prvi trailer za Batman: Arkham Origins, a možda nam upravo on pomogne u rješavanju ove nepoznanice. Treba spomenuti i to da je otkriveno kako će Deathstroke, koga ćemo vidjeti i u novom traileru, biti igrivi lik u Originsu i to putem DLC paketa koji će biti besplatan kupcima koji rezerviraju svoj primjerak igre prije 25. listopada, kada Origins kreće u prodaju.

Kao što su nedavno obećali, momci i djevojke iz Warnera su nas upravo počastili punim CGI trailerom u kojem Batman ‘pleše’ s DeathStrokeom.

Uz ovaj trailer, Warner nam je poslužio i šest novih screenshota visoke kvalitete. Svih šest pogledajte odmah ispod ovih riječi, a ako su vam prijašnji screensi nekako promakli, provjerite i našu punu galeriju.

Komentari (8)

  • Prophet

    20.05.2013 - 11:42

    Jos da se Rocksteady Studios kompletan vrati na ovoj igri i da to bude pravo remek djelo po treci put.

  • goldfinger

    20.05.2013 - 14:22

    Upravo tako…(+)

  • KhorneFlake

    20.05.2013 - 14:57

    Tuge moje. Amazon nudi na popustu Steam ključ za oba Arkham Batmana, i to GOTY izdanja, za ušljivih 11.49 dolara. A ne mogu da ih ugrabim jer ne može preko paypala, već se moraju dati podaci kreditne kartice. Šmrc, cjelu noć nisam zaspo.

    • Prophet

      @KhorneFlake, 20.05.2013 - 15:22

      hahahahah

  • maxim.x

    20.05.2013 - 17:22

    Svida mi se sto su napravili sa odijelom. U dosadasnja dva Arkhama je bas izgledalo minimalisticki i to mi je zapravo bila jedna od rijetkih zamjerki na igre.

    • KhorneFlake

      @maxim.x, 20.05.2013 - 20:05

      Da, i meni se to dopada. Ali ako igra bude pušiona nema tog odjela koje će to oprati. Dobro, još je rano za paniku jer ovo ne radi Rocksteady, treba ljudima dati priliku. Sumnjam da bi Warner bio lud da rad na jednoj od svojih najboljih (ako ne i najbolje) igara povjeri nekim nesposobnjakovićima.

  • Prophet

    20.05.2013 - 22:45

    Kako su krenuli sa ovim odjeliom napravice od Vejna Iron Mana samo crne boje xD.M

  • trulex

    29.05.2013 - 21:33

    Vidi se po slikama da je lošija grafika, sjećam se uvjek onih slika kad bi trebo a.city doć, pa one face tolko detalje da boli glava.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?