HCL.HR

Killer Instinct 3 koristit će Natal?

Zoran Žalac 30.11.2009.   •   2 komentara


Nažalost, treći dio kultne tabačine Killer Instinct još uvijek nije najavljen, no razvojni tim Rare ovih dana daje nam sitne naznake o mogućim idejama za ovu igru.

Nažalost, treći dio kultne tabačine Killer Instinct još uvijek nije najavljen, no razvojni tim Rare ovih dana daje nam sitne naznake o mogućim idejama za ovu igru. Killer Instinct 3 tako bi navodno mogao iskoristiti prednosti Natal tehnologije, odnosno kontrole čitavim tijelom. Zasad je sve to samo želja proizvođača, ali definitivno nije neostvariva jer se isti tim nalazi pod velikim Microsoftom. „Capcom je napravio odličan posao sa Street Fighter-om IV, no mi se s Killer Instinctom ne želimo vratiti na stari stil već želimo ponuditi nešto novo, nešto što ne bismo mogli postići uz konvencionalnu kontrolnu shemu.“ – izjavio je šef studija, Mark Betteridge.

Komentari (2)

  • Ementaler

    30.11.2009 - 14:13

    Dakle nije službeno najavaljen, ali po ovome se već da naslutiti da je samo pitanje vremena kada će se najava desiti. Killer instinct mi je uvijek bio “the shit” :), tako da jedva čekam da vidim što će nam to dečki iz Rarea ovaj put prirediti. Doduše, Natal i tabačine mi baš i ne idu zajedno, pogotovo ne jedna tabačina kompleksna kao Killer Instinct. Kontroliranje neće biti dobro, patiti će comboi itd. Radije bih da to naprave to na old-skul-kontroler način i to je to.

  • wyzard

    30.11.2009 - 14:14

    da… jednostavno mi ne ide u glavu kako bi se kroz natal izvodili super-ultra-mega comboi koji su inače zaštitni znak KI igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?