HCL.HR

Killer Instinct i Gears of War dolaze na PC

Zoran Žalac 17.06.2015.   •   6 komentara


Microsoftova borilačka igra Killer Instinct uskoro će se pojaviti i na PC-u te će omogućavati cross-play, a nju će slijediti i remake Gears of Wara, tj. Ultimativna edicija istoga.

Na E3 sajmu moglo se primijetiti kako Microsoft po prvi puta nije izbjegavao spominjanje PC gaminga, odnosno guranja Windowsa 10 u prvi plan. Naglasak je dakako bio na Xbox One platformi, ali je i PC dobio svoje. Neki će reći – otpatke – ali bolje išta nego ništa.

Konkretno, najavljeno je kako će Killer Instinct uskoro na PC. Ova kvazi-F2P tabačina na kraju je svoje druge sezone i trenutno broji 18 likova. Na PC-u će vjerojatno startati s trećom „rundom“, vjerojatno do kraja godine, a vrijedi spomenuti kako će omogućavati cross-play, odnosno zajedničko sukobljavanje igrača na PC-u i Xboxu.

Druga potvrđena Microsoftova igra za PC je Gears of War: Ultimate Edition. Ne radi se tu doduše o sasvim novoj igri jer su Gearsi već bili dostupni na PC-u. Međutim, ova prerada ipak je više od vizualne jer će u smislu samog gameplaya donijeti nekoliko mehanika iz Gears of Wara 3.

A PC verzija bit će i vizualno atraktivnija od one za Xbox One, uključujući podršku za 4K rezoluciju i DirectX 12. Dok XB1 verzija u prodaju stiže krajem kolovoza, datum izlaska igre za PC još nije potvrđen.

Komentari (6)

  • VladoShady 980

    17.06.2015 - 17:17

    Kako ih nije sramota da nam daju ponovo prodaju prvi dio? To je znaci to microsoftovo obecanje PC gamerima da ce se konacno okrenuti i PC gamingu

  • KhorneFlake

    17.06.2015 - 17:21

    Tooooo, Gears bez GFWL i to još rimejk! Još samo Halo nedostaje. Gdje je preorder?

  • MaliMicek

    17.06.2015 - 17:24

    Lol pa već postoji Gears of War za PC 🙂

  • Artyom

    17.06.2015 - 17:25

    Huh, vjest dana za mene. Čekam da zaigram nastavak Killera još od sredine devedestih i upravo to mi je bila najdraža igra na SNES-u. Nakon Snesa prešao sam na PC i više nikad nisam kupio konzolu. Tko čeka taj dočeka xD

  • snooker

    18.06.2015 - 06:40

    Nije mi jasno zašto ponovo idu sa GOW 1 kad njega već ima na pc-u. mogli su dvicu i tricu prebaciti…

  • jo

    18.06.2015 - 07:56

    Možda izbače i GOW trilogiju. A Killer Instinct je super što izlazi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?