HCL.HR

Killing Floor 2 dobio datum izlaska Early Access verzije

Stjepan Fikter 08.04.2015.   •   0 komentara


Čekali smo, čekali i napokon dočekali. Tripwire Interactive otkriva kako ćemo od 21. travnja ubijati i rezuckati Zedove u ranoj verziji Killing Floora 2.

Fanovi kooperativnog napucavanja i rezuckanja čudovišta, od 21. travnja moći će isprobati ranu verziju Killing Floora 2 za koju će biti potrebno izdvojiti 27 eura. Budući da se ne radi o cijeloj igri, u početku će najvjerojatnije biti dostupno samo četiri klase, tri mape i 11 čudovišta te bismo trebali vidjeti tko će zamijeniti Patriarcha.

Za one koji su zaboravili, Killing Floor 2 temelji se na tri stupa: municija, oštrice i krv uz MEAT sustav koji stavlja 19 točaka na tijelo protivnika za detaljnije komadanje Zedova uz 95 animacija za umiranje. Kroz Early Access moći ćemo testirati i novi sustav napredovanja lika koji sada ide do 25 levela, a svakih pet levela moći će se birati između dvije posebne vještine.

Ekipa PC Gamera krajem prošlog mjeseca isprobala je što će nas dočekati u ranoj verziji; u slučaju da niste vidjeli taj video, evo nove prilike.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?