HCL.HR

Kingdom Hearts 3 i Final Fantasy 15 neće biti spremni za ovu godinu

nebel 01.02.2014.   •   1 komentara


Square Enix je opovrgnuo špekulacije oko toga da bi Kingdom Hearts 3 te Final Fantasy 15 mogli biti dovršeni još ove godine izjavivši kako se o predviđenim datumima izlaska još ne razmišlja.

Iako je mnogima jasno da Square Enix neće izbaciti dvije Final Fantasy igre u istoj godini, pa niti novi Kingdom Hearts i novi Final Fantasy zajedno, određene glasine koje su se ovih dana širile internetom tvrdile su upravo to – da Final Fantasy XV i Kingdom Hearts 3 izlaze do kraja 2014. Glasine su potaknute internim dokumentom Square Enixa koji je procurio na internet, a donosi upravo spomenuti podatak.

Međutim, Square Enix je brzo opovrgnuo tu mogućnost. U poruci za GameSpot, predstavnik tvrtke poručio je sljedeće: „Svjesni smo internog dokumenta koji je bio u opticaju i navodio datume izlaska za određene naslove Square Enixa. Informacije sadržane u tom dokumentu nisu precizne… Nikakve najave oko datuma izlaska Kingdom Heartsa 3 i Final Fantasyja 15 nisu učinjene – njihovi predviđeni datumi izlaska tek trebaju biti isplanirani.“

Dakle, ne nadajte se ovim igrama prerano – do njihovog će izlaska proći još dosta vremena. Za sve fanove FF serijala, međutim, 14. ovog mjeseca stiže Lightning Returns koji će im možda skratiti čekanje do velike 15-ice.

Komentari (1)

  • ShadowIam

    01.02.2014 - 10:38

    a docekat cemo i to ka i ostalo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?