HCL.HR

Kingdom izgleda kao nešto što je šteta propustiti

Juraj Bevandić 23.10.2015.   •   5 komentara


Flash igra Kingdom pronašla je izdavača i završila na Steamu i ostalim servisima. Izgleda napeto, zabavno i predivno, a nudi i besplatnu flash verziju u browseru za sve koje trailer ne osvoji na prvu.

Volimo te tipične priče o uspjehu kakvu je proživio i Kingdom. Započelo je sve kao relativno jednostavna Flash igra na internetu koja je dobila uvelike pozitivne kritike i čiji su se igrači izjasnili kako bi voljeli vidjeti nešto bogatiju verziju koncepta.

Raw Fury Games prepoznao je potencijal i objavio punu verziju igre koja je ispunila želje fanova originala. Igrač preuzima ulogu kralja koji pokušava obnoviti opustošenu zemlju, a istovremeno ju obraniti od bića mraka i to sve na uskom budžetu. Zvuči skoro kao studiranje u inozemstvu, ili studiranje općenito.

Ako vas trailer ne privuče svojim šarmantnim pikselastim vizualima, osnovnu formulu igre možete besplatno isprobati online.

Javite nam kako vam se ideja svidjela i hoćete li nabaviti punu verziju.

Komentari (5)

  • GTA222

    23.10.2015 - 12:30

    Sad sam igro i zanimljiva je igra.

  • closingtime

    23.10.2015 - 15:08

    Ima tu jos flash igara koje zaslužuju punu verziju. Ovo izgleda dobro al probao sam i dosadno je. Ili ja krivo igram.

    • BoneDigger

      @closingtime, 23.10.2015 - 16:20

      Ja sam došao do levela/dana XIII i vidim da je stalno jedno te isto pa sam prestao igrati, ali ok, mislim da je to neka vrsta "demo" verzije. Treba čekati punu verziju, vjerujem da će biti dobro.

  • wowbagger92

    24.10.2015 - 22:49

    Igram ju vise manje danas cijelo popodne i vecer. Posto sam ovisan o city builderima kao Anno, novi Planet Base, Stronghold pa cak i Civ fransizi uspjela me zadrzati tih nekoliko sati.
    No za razliku od navedenih igara Kingdom nema tu dubinu i nakon sto prodje doslovno 5 dana u igri vidio si sve sto mozes vidjeti i dalje ovisis samo o tome jesi li dovoljno strpljiv da repetitivno trckaras lijevo-desno s jednog kraja mape na drugi ne bi lli skupio koji novcic vise. Tih novcica nazalost nikad ni upola dosta jer da bi ih bilo moras se dovoljno rasirit da mozes napraviti puno mjesta za farmere, ali ako se puno rasiris glupi AI potjera sve archere nana jedan rub tvog kraljevstva i onda sjede tamo dok s druge strane neprijatelji prolaze kroz zidove i ljudi kao buldozeri i time zavrsava tvoje visednevno kraljevstvo.

    Kao jednosatno ambijentalno iskustvo ova igra je stvarno super, muzika je savrsena, a vizualno je blistajuci primjer modernog pixelarta koji je zazivio zadnjih par godina i neka je! No za dublje i ljepse pixelart iskustvo ceka se Hyper Light Drifter, a za duboko iskustvo simulacije kraljevstva/imperije/drzave ceka se novi Anno.

  • wowbagger92

    24.10.2015 - 22:51

    Ispricavam se na tipfelerima, pisem na jako sporom Sonyu, Xperia J

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?