HCL.HR

King’s Quest najavio svoj povratak u novoj vrsti avanture

Zoran Žalac 06.12.2014.   •   2 komentara


Jedan od začetnika klasičnih point and click avantura na PC-u u 2015. godini oživjet će kao sasvim nova igra prilagođena novoj generaciji igrača. Evo kako to izgleda.

Ljetos nas je Activision iznenadio viješću da planira oživjeti nekadašnje klasike Sierra Entertainmenta. Geometry Wars su modernizirali ovih dana, a za iduću godinu pripremaju na novi King’s Quest, koji smo premijerno vidjeli u sinoćnjem traileru na Game Awardsu u Vegasu. Kao što možete vidjeti u dotičnome, nekadašnji začetnik PnC žanra na PC-u u 2015. godini neće izgledati naročito „klikabilno“ već se primiče nekakvom puzzle-platformeru nalik na Trine.

Naravno, tvorci originala Ken i Roberta Williams ne rade na ovom rebootu, iako navode kako su zadovoljni smjerom razvoja koji je uzeo tim The Odd Gentleman. Njih poznamo po avanturi The Misadventures of P.B. Winterbottom i vjerujemo da imaju najbolje moguće namjere vraćanja King’s Questa u dane njegove slave. No kako će to na kraju sve ispasti vidjet ćemo ujesen 2015. na PC-u i konzolama.

Komentari (2)

  • madkikot

    06.12.2014 - 13:53

    Jedva cekam da ponovo zaigram king quest jedan od boljih naslova 🙂

  • kaisersephirot

    06.12.2014 - 14:59

    Da, ovo se čega, izgleda dosta zanimljivo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?