HCL.HR

Kockasti dinosauri siju strah i smijeh u LEGO Jurassic Worldu

Zoran Žalac 16.03.2015.   •   0 komentara


Da nam je netko rekao prije dvadesetak godina rekao kako će jednoga dana LEGO dinosauri izgledati impresivno kao i kompjuterski gmazovi u filmu Jurski park, vjerojatno bismo mu se smijali u facu.

Jedna je budućnost sasvim izvjesna – ta da svijet nakon apokalipse vjerojatno biti izgrađen od LEGO kockica. A kad vidimo što razvojni tim Traveller’s Tales u posljednje vrijeme radi s LEGO videoigrama, ta se budućnost čini dosta zanimljivom. Humoristični LEGO tretman ovoga ljeta dobit će filmski serijal Jurassic Park, povodom izlaska novog, četvrtog filma.

Lego Jurassic World po dobro znanom LEGO običaju sadržavat će sve filmove unutar serijala u obliku četiri kampanje. Svojim interpretacijama Hobita, Pirata s Kariba, Star Warsa, Harry Pottera i raznih drugih uspješnica, Traveller’s Tales pokazao je kako je dorastao tom zadatku, što potvrđuje i prvi trailer za igru.

Osobno se nisam družio s Legićima već neko vrijeme, no nešto mi govori kako bih im se trebao vratiti upravo kad ovoga lipnja kockasti dinosauri navale na PC, PS4, XB1, PS3, X360, Wii U, 3DS te PSV. Što vi kažete, je li ponovno došao red na još malo kockaste čarolije?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?