HCL.HR

Kreativni direktor Tomb Raidera napustio Crystal Dynamics

Petra Rukav 18.10.2017.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Ian Milham oprostio se s Larom Croft te timom Crystal Dynamicsa, a nove izazove traži u radu na multiplayer survival naslovu naziva SOS.

rise-of-the-tomb-raider-pc

Kreativni direktor Tomb Raidera, Ian Milham, obznanio je da više ne radi u Crystal Dynamicsu kojemu se pridružio prošle godine, a svoj talent usmjerio je prema drugom developeru. Konkretno, Milham radi s bivršim kolegama u Outpost Gamesu, studiju kojeg je osnovala nekolicina tvoraca Dead Spacea, a kao kreativni direktor radit će s ostatkom tima na SOS-u, nadolazećem multiplayer survival naslovu.

Povrh toga, Milham je poručio da ne donosimo prenagljene zaključke o developeru kojeg je napustio te novoj Tomb Raider igri na temelju njegove ostavke jer je Crystal Dynamics „odličan, a ljudi bi trebali biti zaista uzbuđeni zbog onoga što dolazi“.

Razvojni tim iz Amerike već je u potrazi za zamjenom, a u jednom oglasu napisali su da traže nekoga tko će „pružiti inspiraciju čitavom timu te se pobrinuti da kreativna vizija bude prihvaćena i prigrljena“, a uz sve to mora imati iskustva s AAA naslovima.

Komentari (2)

  • PppPP

    18.10.2017 - 14:47

    nestalo mu kreativnosti za tomb raider

  • l)oolvl

    18.10.2017 - 22:03

    pa nije puno ni doprinijeo TR-u ako je radio tek od prošle godine. A možda i bolje ako ga toliko interesira multiplayer za kojeg u TR-u nikad nije trebalo biti mjesta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?