HCL.HR

Kreatori Duke Nukema, 3D Realms, vraćaju se na scenu uz antologijski paket igara

Stjepan Fikter 24.10.2014.   •   1 komentara


Osim što su ustali iz mrtvih, poznati studio pripremio je i 3D Realms Anthology, paket od 32 naslova koje su napravili i izdali u svojem prvom životu, a trenutačno se nalazi na popustu u pola cijene.

U svibnju 2007. godine svjedočili smo gašenju 3D Realmsa, studija koji je ponajviše poznat po jednom od najvećih macho heroja u video igrama – Duke Nukemu.

Iako je Đuka sada u vlasništvu Gearboxa te se vodi sudski postupak oko IP-a, studio sada i službeno oživljava iz mrtvih, a tim povodom pripremljen je 3D Realms Anthology, paket koji uključuje 32 klasična naslova i “re-rockestrated soundtrack”.

Regularna cijena paketa bit će 39.99 američkih dolara, ali trenutačno se nalazi na sniženju pa ga je moguće kupiti u pola cijene, odnosno treba izdvojiti svega 19.99 dolara. Trailer za taj antologijski paket provjerite ispod.

U novom 3D Realmsu, koji trenutačno broji šest ljudi, radit će njegov osnivač Scott Miller, veteran studija Bryan Turner, drugi veteran Joe Sieglerm, trenutačni CEO Mike Nielsen uz potpredsjednika Frederik Schreibera koji je i CEO Interceptor Entertainmenta, u prijevodu vlasnik uskrslog studija i Becky Taylor koja je zadužena za marketing i odnose s javnošću.

Budući da su dobili novu priliku da još jednom ostave trag u povijesti video igara, nadamo se da na nove naslove nećemo čekati i po više od jednog desetljeća. Ako se sjećate, ranije ove godine najavljen je Bombshell, akcijski RPG s glavnim ženskim likom kojeg bi trebali zaigrati u prvom kvartalu iduće godine na PC-ju i PlayStationu 4 ako ne dođe do odgoda.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    24.10.2014 - 22:25

    ne znam samo otkud im obraza tražiti toliko novaca za tu retro hrpicu smeća

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?