HCL.HR

Kreatori Hard Reseta najavili platformer Juju

Stjepan Fikter 23.05.2014.   •   0 komentara


Nakon dvije pucačine, Flying Wild Hog odlučio se za promjenu žanra i predstavio svoj novi naslov – šareni kooperativni platformer Juju

Flying Wild Hog upoznali smo putem njihovog prvijenca Hard Reseta koji nas je odveo u stare dane pucačina, da bi s idućim naslovom ponovno podarili život Shadow Warrioru, također pucačini stare škole.

Zbog toga je nekako bilo za očekivati da će i njihov treći naslov biti FPS, ali su se dečki odlučili za promjenu žanra te su se upustili u platformerske vode. Njihov novi naslov je šareni kooperativni platformer Juju u kojemu ćemo upoznati pandu po kojoj se igra zove i pomoćnika mu Peyu koji su se upustili u opasno i mistično putovanje da spase Jujuovog oca.

Developeri kažu da možemo očekivati unikatni artistički stil, kooperativno igranje u koje se drugi igrač može ubaciti bilo kada, napete boss borbe i standardne platformerske stvari poput tajnih područja i skrivenih levela. Iako za igru piše dolazi uskoro, Flying Wild Hog nije otkrio platforme niti točan datum izlaska. Prve screenshote pogledajte na službenoj [https://www.facebook.com/jujuandpeyo”]Facebook stranici[/link].

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?