HCL.HR

Kreatori Magicke pripremaju preradu Gauntleta

Stjepan Fikter 18.03.2014.   •   0 komentara


Warner Bros. ponovno će oživjeti kultni Gauntlet koji će biti potpuno modernizirani akcijski RPG, a stiže nam već ovog ljeta na osobna računala putem Steama.

Gauntlet, naslov za kojeg će neki stariji igrači reći da je kultni dungeon crawler, ovoga ljeta oživjet će u modernom izdanju. Novu verziju igre opisuje se kao potpuno modernizirani akcijski RPG, a zaigrat ćemo ga već ovog ljeta na PC-u putem Steama, dok će igra imati podršku za SteamOS i Steam Machines.

Za razvoj igre zadužen je Arrowhead Game Studios koji bi vam mogao biti poznat jer su kreatori Magicke. Budući da je ovo prerada igre, možemo očekivati iste klase kao i u origitnalu – Wizarda, Warriora, Valkyrie i Elfa.

Gauntlet dolazi kao prva igra WB Games Vaulta, digitaliziranog portfolia u kojemu će se nalaziti igre Warner Brosa. i Midwaya te neki potpuno novi naslovi.

David Haddad, šef digitalnih igara u Warner Bros. Interactive Entertainmentu kaže: “S Gauntletom smo kombinirali arkadni stil originala s kompletno novim izgledom i mogućnošću lokalnog te online igranja za četiri igrača. Gauntlet će biti prva igra WB Games Vault portfolia koja će nam pružiti priliku za pristup talentima unutar zajednice razvojnih studija i povezati vještine te iskustvo s našom širokom ponudom naslova.”

Povodom najave, objavljen je i promotivni trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?