HCL.HR

Kreatori Spec Opsa pripremili trailer za novi naslov – Dreadnought

Stjepan Fikter 10.06.2014.   •   2 komentara


Masivni svemirski brod i tri manje letjelice naoružane do zuba glavne su zvijezde trailera za Dreadnought, novi naslov u kojemu će se boriti armade zračnih brodova na PC-u.

Od ekipe zaslužne za odlični Spec Ops: The Line, stigao je trailer za njihov novi naslov – Dreadnought. Novu igru opisuju kao armadu zračnih brodova sa znanstvenofantastičnom vibrom te intenzivnim, taktičkim osjećajem. Malo čudan opis, no trailer za igru ipak pojašnjava stvari pa možemo vidjeti manje brodove naoružane do zuba kako lete u formaciji i jedan masivni svemirski brod koji je elegantno uskočio u prostor gdje se bitka trebala odvijati.

Igrači će moći preuzeti kontrolu nad masivnim kapitalnim brodovima kroz kompetitivni i kooperativni multiplayer, koji čini jezgru igre. Također se priprema i epizodna singleplayer kampanja koja će pratiti za sada nenajavljenu priču. Brodovi će se razlikovati po klasama i potklasama kao i različitim stazama po kojima će napredovati, što će uključivati dinamičko naoružanje i mogućnost prilagođavanja.

Grey Box bit će izdavač igre, a za dobar izgled zaslužan je Unreal Engine 4. Najavljeno je i otvoreno testiranje koje počinje već početkom iduće godine na PC-u.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?