HCL.HR

Kreće South East Europe Championship, ukupni fond nagrada 5000 eura!

Igor Belan 25.03.2015.   •   0 komentara


Igrate League of Legends, Counter-Strike ili Hearthstone? Priključite se velikom natjecanju za svoju zemlju u ESL South East Europe Championshipu koji s prvim kvalifikacijama kreće već za tri dana!

Prva sezona ESL South East Europe Championshipa, velikog esports natjecanja za igrače iz naše regije, kreće s prvim kvalifikacijama već za tri dana. Sada s ponosom možete dokazati svima kako ste baš vi najbolji predstavnici svoje zemlje, spremi za izazavati ostale prvake iz regije za veliki naslov najbolje ekipe ili igrača Jugoistočne Europe!

Cilj ovog natjecanja je razvijanje kompetitivne esports scene u regiji pomažući igračima iz zemalja u regiji da razvijaju svoj skill u natjecanjima s najboljim igračima i ekipama.

U sklopu South East Europe Championshipa igrat će se League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive i Hearthstone, a sve ćete moći pratiti kroz vijesti HCL-a i službene stranice natjecanja na ESL-u. Na ovom natjecanju sudjeluje šest glavnih regija s ukupno 15 zemalja, a ovako je sve to podijeljeno na ESL-u:

Regije koje čine po jedna zemlja: – Mađarska, Bugarska i Turska

Regije koje se sastoje od više zemalja: – Grčka i Cipar
– Rumunjska i Moldavija
– Adriatic regija (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Malta, Albanija)

Ukupni nagradni fond prve sezone koji se može osvojiti u zadnjoj fazi natjecanja iznosi 5000 eura! Ispod možete vidjeti podjelu po igrama:

Mjesto/Igra     LoL        CS:GO     Hearthstone 1. mjesto     €1000,00   €1000,00   €500,00
2. mjesto     €500,00     €500,00     €250,00
3. mjesto     €300,00     €300,00     €150,00
4. mjesto     €200,00     €200,00     €100,00

Svaka regija će održati dva kvalifikacijska kupa za svaku od tri igre, a četiri najbolje ekipe, odnosno igrača iz svakog kvalifikacijskog kupa otići će u finale svoje regije gdje će se boriti za prolaz do velikog finala South East Europe Championshipa u Bukureštu i šansu da osvoje titulu pobjednika i novčanu nagradu.

Sve je spremno za početak prvih kvalifikacijskih kupova u LoL-u, CS: GO i Hearthstoneu – čekaju se samo vaše prijave. Pratite linkove ispod za prijavu, no budite brzi – prvi krug kvalifikacija kreće već 28.03.

League of Legends: 1. kvalifikacije 28.03 u 14:00 – prijavite se ovdje Counter-Strike: Global Offensive: 1. kvalifikacije 29.03 u 17:00 – prijavite se ovdje Hearthstone: 1. kvalifikacije 29.03. u 14 sati – prijavite se ovdje

Ekipa s HCL-a vodi Adriatic sekciju ESL-a pa nas slobodno pitajte što god vam nije jasno u vezi ovog natjecanja i ESL-a općenito – tu smo da pomognemo.

Sretno svima iz regije na SEEC-u! Nadamo se da ćemo vidjeti neku od Adriatic ekipa na velikom finalu Championshipa u Bukureštu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?