HCL.HR

Kreću hrvatske COD 4 i CS:S kvalifikacije za ESL Major Series X!

Igor Belan 14.02.2012.   •   0 komentara   •   Esport


Sudjelujte u hrvatskim kvalifikacijskim kupovima i osvojite ulaz u najjaču ligu ESL-a s bogatim novčanim nagradama.

ESL Major Series je najjača liga ESL-a, a i ove godine kao nositelji licence za hrvatski ESL organiziramo hrvatske kvalifikacijske kupove koji će najbolje igrače plasirati ravno u veliko natjecanje s novčanim nagradama.

Ovu sezonu ukupni novčani nagradni fond za Counter-Strike: Source na EMS-u iznosi malo više nego prošle godine kada je bio 4000€. Sada se radi o cifri od 4600€ i to raspodjeljeno na mjesta: 1. mjesto (2300€), 2.mjesto (1350€) i 3.mjesto (950€). Što se Call of Duty 4 natjecanja tiče, nagradni fond nešto je siromašniji, ali i dalje impresivan s ukupnim iznosom od 2700€.

Naši kvalifikacijski kupovi dati će vam priliku za ulazak na EMS natjecanje, a osim toga za prva tri mjesta pripremili smo i nagrade u obliku ESL Premium računa. Kvalifikacije u obje igre će se odigrati sljedeću nedjelju i ponedjeljak, prijave su sada otvorene, a više detalja o svemu saznajte putem naših ESL stranica.

ESL: Call of Duty 4 EMS X kvalifikacije – info i prijave ESL: Counter-Strike: Source EMS X kvalifikacije – info i prijave

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?