HCL.HR

Kreću kupovi zagrijavanja za ESL Balkans League, prijavite se!

nebel 30.04.2014.   •   0 komentara


Call of Duty, Counter-Strike, League of Legends, Dota 2, World of Tanks, Heroes of Newerth – igrate neku od ovih igara svaki dan? Imate tim? Zagrijte se za ESL Balkans ligu kroz Warmup kupove!

Ne želimo da hladnih ruku ulazite u sljedeću sezonu ESL Balkans lige pa smo odlučili pokrenuti nekoliko kupova za zagrijavanje.

Igre u kojima će se organizirati Warmup kupovi su: Call of Duty 2, Call of Duty 4, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Heroes of Newerth, League of Legends i World of Tanks.

U ovim Warmup kupovima smiju sudjelovati samo timovi i igrači iz Bosne i Hercegovine, Crna Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije. Naravno, nisu zabranjeni multinacionalni timovi s igračima koji žive u drugim zemljama, ali ti igrači ne smiju nastupati u Warmup kupovima. To znači da minimalno 5, odnosno 7 igrača u slučaju World of Tanksa, mora živjeti u jednoj od navedenih zemalja.

Svi kupovi biti će isključivo timskog karaktera (5 na 5, odnosno 7 na 7 u slučaju World of Tanksa) te će se za svaki kup dijeliti ili ESL Premium Account kodovi ili ingame nagrade (Riot Points, WoT Gold i tome slično) ukoliko to bude moguće.

Prvi kupovi počinju već početkom slijedećeg mjeseca, a kako bi saznali više informacija o kupovima u igri koja vas zanima pratite ESL Balkans sekciju. Ukoliko se po prvi puta upoznajete s ESL platformom preporučamo da pročitate vodič za početnike na hrvatskom ili engleskom jeziku. U slučaju da imate pitanja, slobodno nam ih postavite putem support sustava na ESL-u.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?