HCL.HR

Krenula Kickstarter kampanja za Pantheon: Rise of the Fallen

nebel 14.01.2014.   •   1 komentara


Dizajner Everquesta nada se prikupiti 800 tisuća dolara za razvoj fantasy MMORPG-a fokusiranog na izazovni gameplay i grupno igranje.

Kako smo najavili prošlog tjedna, Brad McQuadi – dizajner Everquesta i Vanguard: Saga of Heroesa, priprema novi MMORPG koji planira financirati pomoću Kickstartera. Kampanja za projekt pod nazivom Pantheon: Rise of the Fallen krenula je danas te je otkriveno kako McQuaid zajedno sa svojim timom Visionary Realms traži 800 tisuća dolara za razvoj igre koju opisuje kao MMORPG izazovnog gameplaya, otvorenog fantasy svijeta i fokusiranosti na timsku borbu.

Rad na igri već je započeo tako da se na Kickstarteru može vidjeti nekoliko screenshota iz pre-alphe, a ponešto materijala vidjet ćete i u videu ispod ovog teksta. Ono po čemu bi se Pantheon trebao isticati jesu izazovna borba i intenzivna socijalizacija. U borbi će tako biti naglašeno blokiranje, izmicanje i odbijanje napada, a najvažnija stavka bit će priprema različitih oružja za različite neprijatelje.

Ukoliko ostvari zacrtani cilj, Pantheon: Rise of the Fallen pojavit će se u PC i Mac verzijama, a ako prikupi i više od minimalno predviđenog iznosa postoji mogućnost da se pojavi i na drugim platformama. Više o samoj igri možete saznati na službenoj Kickstarter stranici gdje u idućih 39 dana još možete i financirati njezin razvoj.

Komentari (1)

  • RedEy3

    14.01.2014 - 20:17

    Čudi me što nisu tražili da im se isplati taj iznos u hamburgerima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?