HCL.HR

Krenula naša trodnevna proslava Hearthstonea u Zagrebu

Igor Belan 13.05.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Pogledajte prve fotke s eventa u Zagrebu i navratite već na prvi dan – imate priliku popratiti neke zanimljive mečeve, natjecati se u Hearthstoneu i osvojiti vrijedne nagrade.

Danas u 11 sati naša trodnevna proslava Hearthstonea u zagrebačkom Studentskom centru (Savska Cesta 25 – prostor Klub SC na 1. katu), otvorila je svoja vrata prvim posjetiteljima.

Naša ekipa na lokaciji ulovila je odmah i par fotki da ih podijelimo sa svima vama koji tek planirate navratiti na event koji traje sve do nedjelje i organiziran je uz službenu podršku Blizzarda. Naglašavamo ovo zadnje ponajviše zato jer ta službena podrška tvorca Hearthstonea znači i da ćete kao posjetitelj eventa imati priliku osvojiti neke krasne nagrade, od kojih se neke ne mogu ni kupiti.

Više o nagradama koje možete osvojiti i kako ih možete osvojiti pročitajte ovdje.


Ove fotke su uhvaćene na samom početku danas oko 11 sati, a u međuvremenu se skupilo još više zaljubljenika u Hearthstone spremnih da se okušaju u prvom Fireside Gathering turniru za posjetitelje. Svi ste pozvani navratiti na čašicu druženja uz Hearthstone sve do večernjih sati u Klubu SC – ulaz je potpuno besplatan za sve posjetitelje, a razne nagrade najspretnijima i najsretnijima dijelit će se šakom i kapom.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?