HCL.HR

Krenula velika jesenska rasprodaja na Steamu

Igor Belan 24.11.2016.   •   18 komentara


Hrpa dobrih PC igara je trenutno na velikom popustu na Steamu. Zašto? Pa zbog jeseni, naravno! Osim toga Valve je pokrenuo nešto nazvano The Steam Awards.

steam-autumn-sale

Posjetite li sada naslovnicu Steama vidjet ćete da je krenula njihova tradicionalna jesenska rasprodaja, što naravno predstavlja veliku opasnost za vaše novčanike. Uz brutalne popuste na PC naslove poput ARK: Survival Evolved i Cities: Skylines, neki bi mogli početi bacati novčanike ravno u ekran. No preporučamo da se smirite i polako odvažete u što ćete uložiti teško zarađene novčiće. Veseli, otvoreni i uvijek eksplozivni Just Cause 3 je primjerice trenutno na popustu od 75% pa ga možete ugrabiti za svega 12 eura, a čak su i GTA i Far Cry franšize na finom popustu što vam daje dobru šansu da za siću kupite neki naslov koji ste fulali iz tih serijala, koji inače košta i do dvostruko više.

Steam Autumn Sale traje do 29.11. pa imate još par dana da odlučite koji od preko 13 000 naslova na rasprodaji želite kupiti.

Osim toga, Valve je najavio The Steam Awards u kojima svi korisnici Steama mogu sudjelovati na način da nominiraju igre u kategorijama koje je Valve pripremio. Po nazivima samih kategorija jasno je da Valve ne planira učiniti The Steam Awards najozbiljnijim natjecanjem na svijetu, no moram im se priznati da imaju stila za humor, a čim je cijela stvar tako opuštena vjerojatno ćete i vi radije pretraživati golemi katalog Steama za nominacije u svim tim kategorijama.

Komentari (18)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!