HCL.HR

Krenula zimska rasprodaja, 500 igara na popustu na GOG-u

Stjepan Fikter 03.12.2015.   •   1 komentara


Iako kalendarski još nismo zagazili u zimu, to nije spriječilo GOG da pripremi više od 500 naslova koji se mogu u sljedećih 10 dana kupiti po nižim cijenama.

Polagano nam se bliže blagdani, a da ih dočekamo s novim igrama pobrinut će se GOG s ovogodišnjom Big Winter rasprodajom koja je upravo krenula. Svakog dana očekuju nas novi naslovi na sniženju, a do 13.12. na popustu bit će preko 500 igara koje se mogu kupiti samostalno ili u paketima.

Za prvih 48 sati rasprodaje pripremljeni su Star Wars Blaster i Saber paketi, Lucasfilm Classics te Divine Pack, a od istaknutih naslova na sniženju mogu se izdvojiti Witcher 3 koji je na 50% popusta, Doorkickers s 80% popusta te Alan Wake i ekspanzija sa 75% nižom cijenom.

Treba još spomenuti i Mystery Games gdje se za 2.89 eura, odnosno tri dolara može dobiti igra u vrijednosti između 9.99 i 34.99 dolara s time da se naslovi u ovoj ponudi neće nalaziti među ostatkom ekipe na sniženju.

Da GOG dodatno nagradi kupovinu igara, svi koji potroše pet i više dolara dobit će besplatno Divine Divinity, a za 50 i više dolara tu je i Blackguards Special Edition.

Planirate li već sada otvoriti svoj novčanik ili čekate rasprodaju nekih drugih digitalnih platformi?

Komentari (1)

  • Vailent

    04.12.2015 - 04:02

    Uh što će mi bit zanimljiv g2a za Božić 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?