HCL.HR

Krenule prijave za ovotjedni Hearthstone Adria Open turnir

Nika Bender 08.07.2015.   •   0 komentara


Pripremite deckove Hearthstone ekipa, ugrabite stolicu i zauzmite mjesto kod ognjišta. I ove subote organiziramo online kup u Heartrhstoneu za igrače iz regije.

Ako ste kojim slučajem propustili naše Hearthstone Adria Open turnire, sada je prava prilika za osvajanje časti i slave. Sljedeći turnir se održava ove subote, 11. srpnja u 13:00 sati. Kako je ovo tek drugi turnir ovog mjeseca, pravo je vrijeme da se pridružite i počnete sakupljati bodove za mjesečno finale.

U mjesečnom finalu nastupa osam natjecatelja koji su skupili najviše bodova iz tjednih kupova, no prvo se trebate prijaviti na ovotjedni kup ovdje.

Prijaviti se možete samo ako dolazite iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije ili Slovenije, odnosno svih zemalja koje spadaju u Adria regiju ESL-a. Igrači koji osvoje prva tri mjesta u tjednim kupovima osvajaju vrijedne ESL Premium račune.

Prijave za subotnji kup su otvorene sve do samog počeka natjecanja, a bilo kakva pitanja ili prijedloge slobodno iznesite u kutku za Hearthstone na HCL forumu ili odmah ispod u komentarima ove vijesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?