HCL.HR

Krenuo Magenta 1 gaming turnir u Osijeku, navratite u Portanova centar

Igor Belan 03.12.2016.   •   1 komentara


Upravo je počeo drugi u nizu od četiri Magenta 1 gaming turnira – ovaj put FIFA 17 igra se u Portanova centru u Osijeku, a svi ste pozvani dođi bodriti ekipu koja se digitalnim nogometom bori za vrijednu PS4 Pro konzolu.

Kao što smo najavili, prije svega pola sata počeo je drugi u nizu Magenta 1 gaming turnira Hrvatskog Telekoma. Nakon debija u Splitu, akcija se danas nastavlja u osječkom Portanova centru gdje će se 64 igrača natjecati u Fifi 17 od sada pa sve do 18 sati kada očekujemo da će krenuli polufinale, odnosno finale.

Svi ste pozvani da navratite u Portanova centar i popratite neke od najboljih igrača Fife 17 u Osijeku u borbi za vrijednu PlayStation 4 Pro konzolu koja predstavlja glavnu nagradu za pobjednika. Osim toga, svi posjetitelji mogu isprobati PlayStation 4 Pro konzolu na 4K HDR televizorima i to uz igru Watch Dogs 2, najnoviji open-world hit iz Ubisofta.

Ako vam je Portanova centar predaleko, polufinale i finale moći ćete i ove subote uživo popratiti putem livestreama na portalu Jutarnji.hr. Više o tome objavit ćemo kasnije, no možemo potvrditi da ćemo tijekom tog prijenosa uživo ponovno uživati u komentarima iskusnih sportskih komentatora Saše Sušeca i Ivana Švajhlera.

Kako je bilo na prvom ovakvom turniru prošle subote u Splitu pročitajte u našem detaljnom izvještaju, a sutra ili prekosutra očekujte i podjednako detaljan izvještaj s ovog turnira u Osijeku. Za sada, pogledajte samo par naših fotki ulovljenih jutros u Portanovi.


Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • don5pro

    03.12.2016 - 11:09

    Pa mogo bi posjetiti barem zbog Watch Dogsa 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?