HCL.HR

Krenuo Magenta 1 gaming turnir u riječkom Tower centru, navratite

Igor Belan 10.12.2016.   •   1 komentara


Danas u 10 ujutro krenuli su prvi mečevi trećeg od četiri Magenta 1 gaming turnira u Fifi 17 – ovaj put igra se u riječkom Tower centru, a tko će osvojiti PS4 Pro konzolu moći ćete pratiti uživo u Rijeci ili putem live streama.

magenta-1-gaming-rijeka-1

Treći u nizu Magenta 1 gaming turnira Hrvatskog Telekoma krenuo je danas u 10 sati u riječkom Tower centru. Igra se naravno FIFA 17, a 64 prijavljena igrača borit će se tijekom dana za vrijednu nagradu – PlayStation 4 Pro konzolu vrijednu više od 3000 kn. Nakon Splita i Osijeka, riječani u Tower centru dobit će priliku pokazati što znaju u vodećoj nogometnoj igri u industriji zabave i tako osvojiti vodeću konzolu u industriji zabave.

Naša ekipa je već na lokaciji i budnim oko prati natjecanje o kojem ćemo još pisati sutra u našem izvještaju, a pridružit ću im se i ja oko 14 sati pa ako želite navratiti na neko upoznavanje s čovjekom iza glasa na YouTube kanalu, slobodno dođite.

magenta-1-gaming-rijeka-2

Dodatni razlog da danas navratite do Towera je i činjenica da pored samog turnira možete isprobati i Watch Dogs 2 na PS4 Pro konzoli i to na telki 4K rezolucije s HDR-om, a sigurno će biti zanimljivo i popratiti mečeve u Fifi 17 koji će neke poslati kući, a druge dalje u borbu za PS4 Pro konzolu.

Polufinale i finale ponovno ćete moći pratiti uživo od 18 sati na stranicama Jutarnjeg i to uz komentare profesionalnih sportskih komentatora Saše Sušeca i Ivana Švajhlera. Pratite našu Facebook stranicu za više fotki i videa s današnjeg eventa, kao i za informaciju o početku tog live streama.

Komentari (1)

  • Ficozg123

    11.12.2016 - 10:27

    Kad dolazi Mail da znam jesam li upao za turnir u Zg?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?