HCL.HR

Krieg the Psycho DLC za Borderlands 2 stiže sljedećeg tjedna

Renato Pedišić 07.05.2013.   •   4 komentara


Sljedećeg utorka, 14. svibnja, u Borderlands 2 stiže još jedan igrivi lik imena Krieg the Psycho i to putem vlastitog DLC-a, a to znamo jer nam je sve poručio on sam. Putem Twittera.

Novi ludi lik koji dolazi u Borderlands 2 zove se Krieg the Psycho i zagarantirano je najbolesniji dodatak ionako čudnovatoj skupini raznolikih protagonista ove mješavine RPG-a i FPS-a. Krieg je šesta klasa u igri te ujedno drugi lik koji će u igru doći putem DLC-a, a njegovi ga tvorci opisuju kao lika s kojim je teško, ali i nagrađujuće igrati. Činjenica da mu napadi postaju efikasniji kada sam sebe zapali potvrđuje prijašnju rečenicu.

Datum izlaska ovog DLC-a je 14. svibnja, a otkriven je putem Kriegova Twitter računa preko kojega nam je također ostavio sljedeću sliku njega i ostalih protagonista drugog Borderlandsa:

Krieg - Borderlands 2 DLC

Sam datum izlaska DLC-a se vjerojatno odnosi na Sjevernoameričko tržište i na Steamov globalni servis dok će se konzolaši s naših prostora ipak trebati strpjeti jedan dan duže kako bi nabavili ovaj dodatak. Njegova cijena već je ranije objavljena, ali u sklopu Psycho Packa te je tada iznosila 9.99 dolara odnosno 800 Microsoft Pointsa, a najavljeno je i kako DLC ne spada u Season Pass koji inače omogućava besplatnu nabavku dodatnih sadržaja za igru.

Tiny Tina’s Assault je sljedeći DLC kojega očekujemo za Borderlands 2, a on će ujedno biti posljednji DLC uključen u Season Pass ponudu te neće donositi novog lika, već samo nove misije i to od 25. srpnja za kada je zakazan.

Kako se nama u globalu svidio Borderlands 2 možete pročitati i pogledati u našoj recenziji koja vam može poslužiti i kao potvrda isplativosti provođenja dodatnih sati u igrinom univerzumu radi isprobavanja Kriega ili nekih drugih igrinih DLC-ova.

OCJENA I PUNA RECENZIJA: Borderlands 2

Komentari (4)

  • Adick

    07.05.2013 - 19:59

    BL2 jedna od najbolji igara zadnjih par godina, samo nek stancaju dlcove

  • goldfinger

    08.05.2013 - 08:18

    Odlična igra,ali to je bilo odavno aktualno,tak da se već i zaboravilo…I sad dlc,nakon toliko vremena..J…m ti takav posao.

    • Badass_Bunny

      @goldfinger, 08.05.2013 - 09:55

      Pa izbacili su 5 DLC-ova prije ovoga.

    • Laco21

      @goldfinger, 08.05.2013 - 13:43

      Drito.. ono jos ti je prvog ovog mjeseca iziso ultimate vault mod.. tak da imo si sta igrat.. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?