HCL.HR

Kupite PC komponentu u Mikronisu, osvojite igru preko HCL-a

sponzorirani članak 28.03.2017.


Ako tražite novu najmoćniju grafičku karticu Geforce GTX 1080 Ti, Mikronis ju je nedavno dodao u svoju ponudu po dobroj cijeni, ali koju god PC komponentu kupili Mikronisu, HCL vam putem posebnog koda daje mali dar u obliku besplatne igre. Samo budite brzi – evo o čemu se radi.

gtx-1080-ti

Nvidia je nedavno na tržište izbacila GTX 1080 Ti, novu najmoćniju grafičku karticu koja u igrama pokazuje bolje performanse čak i od strašno skupog Titan X-a, dok je ujedno i jeftinija od istoga. Mikronis je jedna od prvih hrvatskih trgovina koja je tu novu karticu uvrstila u svoju ponudu, a imaju i dobru cijenu – možete je ugrabiti za 6554 kn ako kupujete preko webshopa.

Puno je to novca naravno, no radi se ipak o proizvodu za entuzijaste i profesionalce najvišeg stupnja, a cijena u Mikronisu je zapravo nekoliko stotina kuna niža nego smo očekivali vidjeti u lokalnim trgovinama. Ponuda im je dodano slađa za posjetitelje HCL-a jer će prvih pet kupaca te grafičke kartice ili bilo koje druge PC komponente u vrijednosti od barem 150kn na webshopu Mikronisa dobiti i besplatnu PC igru.

Dakle, ako ste ovih dana planirali kupiti novi procesor, matičnu, grafičku, kućište ili neku drugu PC komponentu, sada je pravo vrijeme za kupnju jer ćete usput ugrabiti i dobru igru. Sve što morate učiniti je upisati kod “HCL” prilikom kupnje i Mikronis će vam poslati Steam kod za igru GAS Guzzlers Extreme. Riječ je o brutalnoj trkaćoj igri koja dolazi iz hrvatskog razvojnog studija Gamepires, a za koju se pročulo diljem cijeloga svijeta. U jednom našem starom video komentaru priloženom ispod možete vidjeti našeg glavnog urednika kako razbija aute usred virtualnog Zagreba (da, mapa Zagreba je u igri) zajedno s developerima igre.

Mikronis u ponudi ima i najnovije Kaby Lake procesore iz Intela te svježe izdane Ryzen procesore iz AMD-a, kao i širok raspon matičnih ploča za iste. Ova ponuda za prvih pet kupaca s kodom “HCL” vrijedi za sve te komponente pa ako već planirate kupiti nešto – svakako unesite kod “HCL”.

GLHF

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?